Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nevim cemu se divite pratele, vemte si takovyho clena "fermuello". Minimalne posledniho pul roku tady nema jinej prispevek nez novej inzerat nebo "up", prodava to v desitkach.. A nic. Jo, jsem na nej vysazen, pac me jednou primove osral. Tak a zas to napisu za rok..:)

Odesláno

Nekdy to tu je jak na zizkovsky pavlaci :-))). Ze vas to dokaze vytocit do bela.

Kazdyho stve neco,nekoho moralizovani,jinyho fizlovani a nebojim se napsat,praskani,kdyz nekdo prodava hodinky vo par kacek draz,pak fasovani becek,nedej boze,kdyz se clovek vecne trefi do neci bolistky..no jo,holt diskusni forum.Jdu si udelat svickovou podle Vladi Hrusky,z mikrovlnky a zvladne to kazdej!

Odesláno

nenaštvalo ale špíš udivilo že jsem čekal kdo vystřídá ivetu bartošovou a že to bude petr čech to jsem nečekal. x článků všude každý den kdy si petr prdl a co si asi myslí a kdo ho možná kde chce tak to je moc.

Odesláno

Jsem na telefonu,hod prosim link,at u toho hledani neusnu,k PC se dostanu pozde..diky:-)

Americke hodinky- invicta.clen danielb.

Jsem taky na mobilu,link nezvladam,ale fasovani becek tam je.

Odesláno

Jsem na telefonu,hod prosim link,at u toho hledani neusnu,k PC se dostanu pozde..diky:-)

Americke hodinky- invicta.clen danielb.

Jsem taky na mobilu,link nezvladam,ale fasovani becek tam je.

Odesláno

nenaštvalo ale špíš udivilo že jsem čekal kdo vystřídá ivetu bartošovou a že to bude petr čech to jsem nečekal. x článků všude každý den kdy si petr prdl a co si asi myslí a kdo ho možná kde chce tak to je moc.

I kdyby ho uz nikdo nechtel,coz je sakra nepravdepodobny,temer nemozny,10let chytal jako jednicka v jednom z nejslavnejsich klubu nejslavnejsi fotbalovy souteze,co existuje...hm,hm...co chtit vic???Ale jo,je relativne mladej,snad se jeste blejskne,ale slava,kterou zazil v Chelsea,uz,imho,neprijde...kazdopadne je to borec.

Odesláno

Kazdyho stve neco,nekoho moralizovani,jinyho fizlovani a nebojim se napsat,praskani,kdyz nekdo prodava hodinky vo par kacek draz,pak fasovani becek,nedej boze,kdyz se clovek vecne trefi do neci bolistky..no jo,holt diskusni forum.Jdu si udelat svickovou podle Vladi Hrusky,z mikrovlnky a zvladne to kazdej!

Mas pravdu,kazdyho neco naslapne. Tohle zatim ne.

preju dobrou chut. :-)))

Odesláno

Švihnul jsem sebou ve vaně- pád  skončil naražením levého ramene, levé zadní  hnáty, podvrtnutím kotníku, naražením bederní páteře, kostrče a  míst kde ta bederní páteř ztrácí své slušné jméno a ještě jedné velmi choulostivé oblasti. Jsem celej modrej a strašně bolim. Takhle se přizabít doma v bezpečí je vážně kumšt.  AUVAJS !!!!

Odesláno

Švihnul jsem sebou ve vaně- pád  skončil naražením levého ramene, levé zadní  hnáty, podvrtnutím kotníku, naražením bederní páteře, kostrče a  míst kde ta bederní páteř ztrácí své slušné jméno a ještě jedné velmi choulostivé oblasti. Jsem celej modrej a strašně bolim. Takhle se přizabít doma v bezpečí je vážně kumšt.  AUVAJS !!!!

Obávám se, že vzhledem k pokročilé hodině nezbývá než použít našeho pracovního hesla pro tyhle případy: "To máš z toho chlastu ...". Jestli to tak není, tak se hluboce omlouvám. Každopádně trpím s tebou a jdu si nalít další dvojku shirazu - na tvoje rychlé odbolení.

Odesláno

Kdepak, já si to udělal už odpoledne, a to jsem musel ještě večer odehrát konzert. Myslel jsem že na podiu zhebnu- a to není nic proti tomu jak se mi dnes vstává. Mohl bys prosím dát pár skleniček i dnes a asi i zítra a pozítří? Asi to budu potřebovat...

Odesláno

Švihnul jsem sebou ve vaně- pád skončil naražením levého ramene, levé zadní hnáty, podvrtnutím kotníku, naražením bederní páteře, kostrče a míst kde ta bederní páteř ztrácí své slušné jméno a ještě jedné velmi choulostivé oblasti. Jsem celej modrej a strašně bolim. Takhle se přizabít doma v bezpečí je vážně kumšt. AUVAJS !!!!

Soucitim...dnes rano pripravuju snidani pro mrnouse,ovsem jak jsem byl rozchrapanej,nedoslo mi,ze jsem netipnul budik,slysim z kuchyne,jak to rve,tak to pres chodbu,kde byla tma,sprintem letim tipnout..no a von nekdo zapomnel zavrit dvere vod koupelny...rana jak z dela,vypadam,jak kdyby mel porazila tramvaj:-)

Odesláno

Mňauvajs  :D

Odesláno

Hmmm, tak se k vám přidám. Včera nám konečně položili dlaždice v koupelně a na chodbě. Půl roku to bylo jak staveniště a byli jsme všichni zvyklí. Ale včera to řemeslník překryl tvrzeným polystyrénem, ať můžeme po tom alespoň omezeně chodit do koupelny. A v noci, jak jsem rozespalý šel na záchod a ten polystyrén zasahuje až do půlky chodby, tak jsem o něj zakopl a v pádu sebou švihnul do záchodových dveří. Vzbudil jsem půlku baráku, dveře to naštěstí vydržely, ale tělo trpí...

Odesláno (upraveno)

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2:  já už nemůžu...vy jste případi............... :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

ale soucítím s vámi.

Upraveno uživatelem mondeo2
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...