M10 Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 To M10: Nemám s tím problém, jakmile přijde řada na mě a bude to tady tak jak říkáš, balíme kufry a jedeme na druhou stranu zeměkoule, půlku svého života jsem v zahraničí prožil a nemám problém začít znovu ..... ale myslím kluci, že to bude ok, aspoň doufám:-)Jasně, rozumím, jsem na to úplně stejně... Jenomže : co tady zbude? Je opravdu zájem někoho, aby zničil to, co naši předci vybudovali a bránili ? Podívejte se na to, co se děje s multikulti a s tím, jak nám chce kdosi nařizovat, že sem musíme přijmout muslimy...pokud mne paměť neklame a dával jsem v dějepise pozor, tak pár staletí zpět se celá Evropa brodila v krvi, aby je odsud vyhnala... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 asi tak .... oba tábory platí daně tak jak je nastaveno systémem .... víc k tomu asi není co dodatsamozřejmě, já však kritizuju právě ten systém. Ten se netvoří sám, ten musí někdo vymyslet a provozovat....a to je ten problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Ja mam hlad a vy tu resite podruznosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Je to podobné jako s tímhle : http://www.novinky.cz/ekonomika/356626-cnb-nevyloucila-dalsi-oslabeni-koruny.html taky se nikdo soudný nezamyslí nad tím, že není znám historický příklad toho, že by deflace zničila nějaký stát, zato inflace už jich zbankrotovala nepočítaně? Pořád to nikomu z vás nedochází? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 no konečně nějakej zásadní problem..já mam hlad pořád.. vždycky největší když zrovna dojim.. btw. kluci kde je ta země zaslíbená, kde je tráva zelenější, cukr sladší a pečený holuby lítaj rovnou do huby? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Ja mam hlad a vy tu resite podruznosti Já žízeň :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 no konečně nějakej zásadní problem..já mam hlad pořád.. vždycky největší když zrovna dojim.. btw. kluci kde je ta země zaslíbená, kde je tráva zelenější, cukr sladší a pečený holuby lítaj rovnou do huby?země zaslíbená neexistuje a pečení holubi? Na to se zeptej na vrátnici v DOSu na Žižkově, tam vědí A hlad se dá vyřešit jídlem ... problém je, že si vůbec neuvědomujeme, že když máme hlad, prostě otevřeme ledničku a dáme si něco na zub. Nám to připadá jako normální (a taky to normální je), ale rozhodně to není běžné na celém světě. To jsou témata k filozofování, co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Hoši, víte jak by se zvýšila produktivita, kdybyste místo lamentování nad něčím co nemůžete změnit, radši udělali to co jde udělat? třeba si sfouknout ty kufry a fičet tam kde na vás čekaj s otevřenou náručí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 třeba si sfouknout ty kufry a fičet tam kde na vás čekaj s otevřenou náručí....to uš prej zkoušela menšina a všichni sou zpátky*zdroj novinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 to nevim, ale tohle vyhrožování s odchodem mi připomíná ty co dokážou řešit cokoli způsobem já si zajdu za právníkem a já to dam do novin do televize do zpráv... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 to uš prej zkoušela menšina a všichni sou zpátky*zdroj novinkyTo dokazuje pouze to, že všude jsou lepší zákony než u nás :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Tvl, zaměstnávám tři desítky lidí na full úvazek, asi si dovedete spočítat kolik odchází měsíčně na sociální, zdravotní a zálohách na daň . . . A zaplacený je všechno do koruny. Skontrolovaný taky, 6 ouřadů po 14ti denní kontrole (týden hrabání se v datech a týden v papírech na baráku) oznámilo výsledek že je to cajk. Tak proč mám jako na něco sakra doplácet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 to FrantisekH: to od tebe není moc přátelské a kolegiální to vyzývání k odchodu. Mě se to až tak netýká, já mám své aktivity v zahraničí, ale jako rodilému Čechovi mi není úplně jedno, co se s touto zemí děje. Navíc si myslím, že z boje se utíkat nemá, a že není pravda, že s tím nic neuděláme. Neuděláme, když zaujmeme přesně tenhle postoj, že se s tím nic dělat nedá. Dá, vše dělají lidi, a jiní lidé můžou dělat jiné věci. Jenže, je-li vůbec chuť a síla k tomu, udělat nějakou evoluci (nikoliv revoluci)....? Většině lidí stačí to, v čem si žijí, a závidět je vždy jednodušší, než jít něco dělat. A bez těch mas, co "demokraticky" volí, to v "demokracii" bohužel provést nelze.Ale dost už, tady to asi opravdu nevyřešíme. Pěkný večer a jdu si nalít víno...a pak možná do Virtuální hospody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 M10: já nikoho nevyzvám ale když se mi něco nelíbí jdu od toho, když se mi někde nelíbí jdu pryč..nebudu roky vyprávět o tom jak je to někde hnusný a špatný a přesto tam budu neustále lézt.. tlachání o ničem to je to je celý.... až první z těch co tady vykřikujou že odcházej tak mu půjdu zamávat na nádraží ( popřípadě na Ruzyni) ale ve chvíli kdy bude stát na stejnym místě při návratu by měl dostat lopatou přes záda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 M10: já nikoho nevyzvám ale když se mi něco nelíbí jdu od toho, když se mi někde nelíbí jdu pryč..nebudu roky vyprávět o tom jak je to někde hnusný a špatný a přesto tam budu neustále lézt.. tlachání o ničem to je to je celý.... až první z těch co tady vykřikujou že odcházej tak mu půjdu zamávat na nádraží ( popřípadě na Ruzyni) ale ve chvíli kdy bude stát na stejnym místě při návratu by měl dostat lopatou přes záda..o tom se nepřu, souhlasím. Ale upřímně, neznám takový případ (teď neberu v potaz vyžírky, Cikány apod nefachčenka). Ono stačí trochu cestovat po světě a hlavně tam chvíli někde zakotvit, a člověk zjistí, že ten vlak jede úplně jinudy, než se nám tady z pohledu z naší hroudy zdá a snaží se nám namluvit místní mainstream. A věř mi, že po měsíci života na jiném kontinentu si otevřeš na internetu české stránky a začneš se dusit smíchy, co se tady řeší za hovadiny, které nemají na nic z toho, co se ve světě děje a kam kormidluje, pražádný vliv. Ale to by bylo na dlouhou debatu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 o tom se nepřu, souhlasím. Ale upřímně, neznám takový případ (teď neberu v potaz vyžírky, Cikány apod nefachčenka). Ono stačí trochu cestovat po světě a hlavně tam chvíli někde zakotvit, a člověk zjistí, že ten vlak jede úplně jinudy, než se nám tady z pohledu z naší hroudy zdá a snaží se nám namluvit místní mainstream. A věř mi, že po měsíci života na jiném kontinentu si otevřeš na internetu české stránky a začneš se dusit smíchy, co se tady řeší za hovadiny, které nemají na nic z toho, co se ve světě děje a kam kormidluje, pražádný vliv. Ale to by bylo na dlouhou debatu.10 let v cizině na zkušenou a mohu jen potvrdit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 o tom se nepřu, souhlasím. Ale upřímně, neznám takový případ (teď neberu v potaz vyžírky, Cikány apod nefachčenka). Ono stačí trochu cestovat po světě a hlavně tam chvíli někde zakotvit, a člověk zjistí, že ten vlak jede úplně jinudy, než se nám tady z pohledu z naší hroudy zdá a snaží se nám namluvit místní mainstream. A věř mi, že po měsíci života na jiném kontinentu si otevřeš na internetu české stránky a začneš se dusit smíchy, co se tady řeší za hovadiny, které nemají na nic z toho, co se ve světě děje a kam kormidluje, pražádný vliv. Ale to by bylo na dlouhou debatu.Lépe bych to nenapsal, souhlas" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Hele jako pro mě za mě.. ať jedou všichni .. já tu klidně zustanu sám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 kluci a co damasko ? .... to je firma co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Co to tu zas je ????????????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky