gougy Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 Je to super podnik. Každá země si pronajme letové hodiny na pár stíhačkách a příjemně ušetří. Hezky se o ně prostřídáme. A až přijde opravdový průšvih a budou je potřebovat všichni, zjistí se, že je jich dohromady dvacet Sedí, ovšem efektivita obrany vlasti nemá v boji s provizemi sebemenší šanci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 Že by systém: "Nechci slevu zadarmo." ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 Štve mě, když se ve finále potkají S. Williamsová a M. Sharapovová. Je to skoro samé bombardování od základní čáry, samé eso či dvojchyba, nějaká pěkná delší výměna se podaří spíše výjimečně a navrch k tomu ještě ta ruská kráva heká... no, jako ruská kráva. Ani jedna mi není sympatická a ten jejich herní styl mě silně nebaví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 Podľa mňa je to úplná somarina prenajímať si stíhačkyna obranu štátu. Zvlášť týmto spôsobom. Vlastne prídemeo všetko naše. A keď sa niečo udeje tak budemečakať na kamión od DHL s náhradným dielom. A to ešte chcú len pár kusov. No celé zle. A to už nehovorím o tom,že gripen je najslabšia stíhačka tejto doby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 Štve mě, když se ve finále potkají S. Williamsová a M. Sharapovová. Je to skoro samé bombardování od základní čáry, samé eso či dvojchyba, nějaká pěkná delší výměna se podaří spíše výjimečně a navrch k tomu ještě ta ruská kráva heká... no, jako ruská kráva. Ani jedna mi není sympatická a ten jejich herní styl mě silně nebaví.Bohužel to tak bylo krátké finále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 Štve mě, když se ve finále potkají S. Williamsová a M. Sharapovová. Je to skoro samé bombardování od základní čáry, samé eso či dvojchyba, nějaká pěkná delší výměna se podaří spíše výjimečně a navrch k tomu ještě ta ruská kráva heká... no, jako ruská kráva. Ani jedna mi není sympatická a ten jejich herní styl mě silně nebaví.Jedna heká a ta druhá by měla hrát za chlapy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 Podľa mňa je to úplná somarina prenajímať si stíhačkyna obranu štátu. Zvlášť týmto spôsobom. Vlastne prídemeo všetko naše. A keď sa niečo udeje tak budemečakať na kamión od DHL s náhradným dielom. A to ešte chcú len pár kusov. No celé zle. A to už nehovorím o tom,že gripen je najslabšia stíhačka tejto doby...Nejslabší? Podle čeho hodnotíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 Gripen je zcela jistě dobrý stroj. Uvažovalo o něm i Švýcarsko (které má opravdu funkční armádu) v rámci modernizace svého letectva, ale pokud si pamatuju, neprošlo to v referendu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 Nejslabší? Podle čeho hodnotíš?Má to len jeden aj to slabý motor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 (upraveno) Taky váží půlku toho co mig 29 a jeho provoz není tak nákladný. Navíc unese celkem hodně munice. Jinak Švýcarsko je vybralo ale opravdu to lidi neschválili. Údajně konkurence po prohře v tendru rozjela PR kampaň proti grifovi. Teď se snaží Saab prodat do Brazílie nové NG verze a ty už jsou hodně dobré Upraveno 31. ledna 2015 uživatelem exBURN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 MiG určite neváži o polovicu viacej. MiG si dá gripa veselo aj bez forsáže. A gripen NG je ešte len maketa.. Švajčiari dobre vedeli prečo to odmietli. A o dákom prenájme nemôže byť ani reč. V podstate jediný štát na celom svete, ktorý má prenajaté stíhačky je ČR.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 Mig-29:Hmotnost (prázdný): 10 900 kg (11 600 kg u MiG-29SMT)Hmotnost (naložen): 15 240 kg (16 100 kg u MiG-29SMT) Gripen:Hmotnost (prázdný): 5 700 kgHmotnost (naložen): 8 500 kg vice viz. cs.m.wikipedia.org/wiki/Saab_JAS-39_Gripencs.m.wikipedia.org/wiki/MiG-29 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 (upraveno) Až budu velký a budu mít dost hodinek a budu mít dost naspořeno tak sizaplatím u "východního velkého bratra" ten vyhlídkový led spárkou 29 . . .to bude paráda, sen od 15-ti let . . . ed. - doplním spárka = dvoumístná verze letadlaa pro zvídavé cena vyhlídkového letu je cca 15.000 EUR Upraveno 31. ledna 2015 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 Pojď si zalétet do Plzně s L-39, vyjde tě to na cca 35000,- a pobleješ se taky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 hele já myslim že oproti opásanejm semtexem kolem pasu jsou letadla zbytečný.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 (upraveno) Ale ale wiki.... Tu to máš lepšie a prehľadnejšie.. Môžeš aj podumať nad tým http://defenceforumindia.com/thrust-to-weight-ratio-fighter-plane-460 EDIT: Zaletieť si na spárke 29 je aj môj sen.. Kua to by bolo. Videí je na nete kopa a je to nádhera. Tí vojenskí piloti sa ale majú Upraveno 31. ledna 2015 uživatelem zhrado Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 No nevím zhrado, ale pokud se stále bavíme jen o hmotnosti, tak i podle tvého odkazu je skoro dvojnásobná. Já ti Miga vůbec neberu, jen mi tvé odborné hodnocení Gripena přišlo jak z diskuze o autech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 Btw. K čemu že je ten výkonější motor v migu dobrý? Snad si nemyslíš že v dnešní době by došlo k nějakému manévrovému souboji. Jako já se nechci hádat, ale tohle mi přijde trochu nepravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 Sám píšeš, že skoro. A v tom skoro je toho veľa. Viď napr tá tabuľka. Mne tiež nejde o Miga, Mig je super. Mňa serie naše smerovanie ku gripenom. Je to proste výkonovo a letovo slabučké lietadlo - zo súčasných najslabšie. A toto má u nás lietať?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2015 Takže by si vedome sadol radšej do slabšieho, hej? Už vo Vietname si to mysleli, potom v zálive atď.. A žeby bol výkonnejší motor lepší napr v nosnosti, dostupe, rýchlosti, STÚPAVOSTI atď.....Btw. K čemu že je ten výkonější motor v migu dobrý? Snad si nemyslíš že v dnešní době by došlo k nějakému manévrovému souboji.Jako já se nechci hádat, ale tohle mi přijde trochu nepravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky