Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Je to super podnik. Každá země si pronajme letové hodiny na pár stíhačkách a příjemně ušetří. Hezky se o ně prostřídáme. A až přijde opravdový průšvih a budou je potřebovat všichni, zjistí se, že je jich dohromady dvacet :lol2:

Sedí, ovšem efektivita obrany vlasti  nemá v boji s provizemi  sebemenší šanci :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník LukeD

Štve mě, když se ve finále potkají S. Williamsová a M. Sharapovová. Je to skoro samé bombardování od základní čáry, samé eso či dvojchyba, nějaká pěkná delší výměna se podaří spíše výjimečně a navrch k tomu ještě ta ruská kráva heká... no, jako ruská kráva. Ani jedna mi není sympatická a ten jejich herní styl mě silně nebaví.

Odkaz ke komentáři

Podľa mňa je to úplná somarina prenajímať si stíhačky

na obranu štátu. Zvlášť týmto spôsobom. Vlastne prídeme

o všetko naše. A keď sa niečo udeje tak budeme

čakať na kamión od DHL s náhradným dielom. A to ešte 

chcú len pár kusov. No celé zle. A to už nehovorím o tom,

že gripen je najslabšia stíhačka tejto doby...

Odkaz ke komentáři

Štve mě, když se ve finále potkají S. Williamsová a M. Sharapovová. Je to skoro samé bombardování od základní čáry, samé eso či dvojchyba, nějaká pěkná delší výměna se podaří spíše výjimečně a navrch k tomu ještě ta ruská kráva heká... no, jako ruská kráva. Ani jedna mi není sympatická a ten jejich herní styl mě silně nebaví.

Bohužel to tak bylo krátké finále

Odkaz ke komentáři

Jedna heká a ta druhá by měla hrát za chlapy.

Odkaz ke komentáři

Podľa mňa je to úplná somarina prenajímať si stíhačky

na obranu štátu. Zvlášť týmto spôsobom. Vlastne prídeme

o všetko naše. A keď sa niečo udeje tak budeme

čakať na kamión od DHL s náhradným dielom. A to ešte

chcú len pár kusov. No celé zle. A to už nehovorím o tom,

že gripen je najslabšia stíhačka tejto doby...

Nejslabší? Podle čeho hodnotíš?

Odkaz ke komentáři

Taky váží půlku toho co mig 29 a jeho provoz není tak nákladný. Navíc unese celkem hodně munice.

Jinak Švýcarsko je vybralo ale opravdu to lidi neschválili. Údajně konkurence po prohře v tendru rozjela PR kampaň proti grifovi. Teď se snaží Saab prodat do Brazílie nové NG verze :) a ty už jsou hodně dobré :)

Upraveno uživatelem exBURN
Odkaz ke komentáři

MiG určite neváži o polovicu viacej. MiG si dá gripa veselo aj bez forsáže. A gripen NG je ešte len maketa.. Švajčiari dobre vedeli prečo to odmietli. A o dákom prenájme nemôže byť ani reč. V podstate jediný štát na celom svete, ktorý má prenajaté stíhačky je ČR.. 

Odkaz ke komentáři

Až budu velký a budu mít dost hodinek a budu mít dost naspořeno tak si

zaplatím u "východního velkého bratra" ten vyhlídkový led spárkou 29 . . .

to bude paráda, sen od 15-ti let . . .

ed. - doplním    spárka = dvoumístná verze letadla
a pro zvídavé cena vyhlídkového letu je cca 15.000 EUR

Upraveno uživatelem tommas4
Odkaz ke komentáři

Ale ale wiki.... :D

Tu to máš lepšie a prehľadnejšie.. Môžeš aj podumať nad tým :)

http://defenceforumindia.com/thrust-to-weight-ratio-fighter-plane-460

EDIT: Zaletieť si na spárke 29 je aj môj sen.. Kua to by bolo. Videí je na nete kopa a je to nádhera. Tí vojenskí piloti sa ale majú :)

Upraveno uživatelem zhrado
Odkaz ke komentáři

Takže by si vedome sadol radšej do slabšieho, hej? Už vo Vietname si to mysleli, potom v zálive atď.. A žeby bol výkonnejší motor lepší napr v nosnosti, dostupe, rýchlosti, STÚPAVOSTI atď.....

Btw. K čemu že je ten výkonější motor v migu dobrý? Snad si nemyslíš že v dnešní době by došlo k nějakému manévrovému souboji.
Jako já se nechci hádat, ale tohle mi přijde trochu nepravda.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...