Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Omezení rychlosti na silnicích je pro blbce. Normální člověk je nepotřebuje, protože jezdí tak, aby se nazabil a nezabil někoho jiného. Bohužel Gaussova křivka je jasná a i ti blbci dostanou do ruky řidičák a  více než tunovou zbraň. A jsou schopní s ní někomu ublížit. A to tak, že moc.  A protože detekce a identifikace blbců je obtížná, tak pravidla platí pro každýho. Co je na to ku.wa tak složitýho? A Milis a SCIFI jsou vzteklí, že s nimi někdo jedná jako s blbci. A na první pohled se jim nedivím. Ale protože je oba znám osobně, tak na druhý pohled znejistím a sám sebe se ptám, jestli oni právě nejsou těmi, kteří komplikují identifikaci blbců  :lol2:

post-1551-0-85881400-1430383073.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Zmizík

Ale protože je oba znám osobně, tak na druhý pohled znejistím a sám sebe se ptám, jestli oni právě nejsou těmi, kteří komplikují identifikaci blbců  :lol2:

Sou dokonce lidi, kterejm už ani nemám sílu dokazovat vopak, nehledě na to, že u některejch se mně to stejně nepovede. Ale pro jistotu ti na příštím srazu flusnu do piva, až pudeš na WC.

Odkaz ke komentáři

Sou dokonce lidi, kterejm už ani nemám sílu dokazovat vopak, nehledě na to, že u některejch se mně to stejně nepovede. Ale pro jistotu ti na příštím srazu flusnu do piva, až pudeš na WC.

:D  :D  :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

A stejně by mě zajímalo jak jste jezdili dejme tomu v devatenácti, uvědoměle, bezpečně a ohleduplně :lol2: :lol2:

to som uz stvrtym rokom zavodil cross, takze adrenalin som vypotil na okruhu

Odkaz ke komentáři

to som uz stvrtym rokom zavodil cross, takze adrenalin som vypotil na okruhu

Asi vyjímka, co nikdy nefrajeřila před  holkou z diskošky, jen se obávám, že to nereprezentuje většinu :cheers:

(osobně bych tenkrát nechtěl na silnici potkat sám sebe :D )

Odkaz ke komentáři

A stejně by mě zajímalo jak jste jezdili dejme tomu v devatenácti, uvědoměle, bezpečně a ohleduplně :lol2: :lol2:

Já měl ve 20/21 Audinu 4.2, ale kromě toho, že jsem si párkrát vychutnal zatáčky v Praze ze Slivence dolů do Velké Chuchle a obráceně jsem snad nikdy nejel rychle v provozu, nezávodil s TDI provokatéry atd. Já za sebe doporučuji koupi silného auta, jelikož to navozuje klid a nadhled :-). U druhé skupiny lidí bohužel silné auto někdy vyvolává to, že jezdí jako idioti.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...