Tommy_PP Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 ..že mi práve ušli ML Miros Chrono Diver (300m) o pár minút.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 Tak mladší dcerka je se zápalem plic v nemocnici, umřel mi děda a starší dcerka přinesla ze školky vši, tak čekám co bude dál...kobylky? Blbé období vždy přejde a bude líp. Věř mi, je to tak. Jen to někdy trvá trochu déle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 Konečně jsem si udělal čas, vybalil orient potápky, sundal z toho folie, zkrátil tah, nastavil datum, čas a nejde mi nějak zašroubovat korunka.... nevím, jestli jsem už jen tak neschopný, nebo jsem takové prase, že jsem ztrhl závit hned ze startu celkově mi přijde, že ta korunka resp hřídelka má nějakou velkou vůli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Občas naštve i zvláštní "právo" u těch, co by měli držet hubu a krok Odsouzený vrah odmítl léčbu ve vězení, soud jej proto pustil na svobodu Věřím, že je článek (hlavně nadpis) psaný tendenčně, ale jen si tak říkám, jakou asi může mít takový člověk (co je mu všechno jedno, už vraždil, seděl 7 nebo 8x) "brzdu", která by mu zabránila udělat další svinstvo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Já mám dojem, že takovéhle přerušení trestu se dělá jen u těžce nemocných lidí, čemuž třeba rakovina v terminálním stádiu odpovídá. Řekl bych, že to co mu zabrání udělat další svinstvo je právě ten zdravotní stav. Jinak vzpomínám si, že se naposled podobné propuštění z výkonu trestu řešilo u Radka Hanykovicse, který dostal v Thajsku doživotí a pak ho převezli sem. Přerušili mu tu výkon trestu kvůli nemoci, stihl objet pár škol a povyprávět o tom, jak jsou drogy špatné, a pak zemřel. Do vězení se už nevrátil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Já mám dojem, že takovéhle přerušení trestu se dělá jen u těžce nemocných lidí, čemuž třeba rakovina v terminálním stádiu odpovídá. Řekl bych, že to co mu zabrání udělat další svinstvo je právě ten zdravotní stav. Jinak vzpomínám si, že se naposled podobné propuštění z výkonu trestu řešilo u Radka Hanykovicse, který dostal v Thajsku doživotí a pak ho převezli sem. Přerušili mu tu výkon trestu kvůli nemoci, stihl objet pár škol a povyprávět o tom, jak jsou drogy špatné, a pak zemřel. Do vězení se už nevrátil Jj, mě na tom štve to, že si to frajírek vydupal a jen tím, že prostě "podepsal revers" proti zákroku ve vězeňské nemocnici. Upřímně, nechal bych ho po tom podpisu bez zákroku zcela a ne že bych mu dal variantu na svobodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Neslo by vlozit primo do pravidel, ze pokud nekde na netu ukradnu cizi fotku nebo obrazek a pouziju ji ve svem prispevku , musim uvest zdroj ????? Diky To vážně chceš, abych sem svoji sbírku Lega napostoval celou znovu? (A u každého obrázku uvedl, že je z Bricklinku?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 To vážně chceš, abych sem svoji sbírku Lega napostoval celou znovu? (A u každého obrázku uvedl, že je z Bricklinku?) Marné, pane Pleva. Pusť se do toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Almi Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 neviem, možno som divný, ale strašne mi vadí ak v predajnom vlákne niekto niečo predá a nezamkne to.je tam takých inzerátov hafo a dalšia vec čo mne osobne dosť vadí je, že ak napíšem predajcovi ktorý niečo ponúka a chcem od neho ďalšie fotky, tak sa ani neunúva odpísať alebo poslať požadované foto.... takýmto štýlom určite rýchlo predajú svoje hodinky.osobne mám skúsenosť s tromi takýmito predajcami ešte že ich nie je tak veľa no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 neviem, možno som divný, ale strašne mi vadí ak v predajnom vlákne niekto niečo predá a nezamkne to. je tam takých inzerátov hafo Ahoj, já o tom vím a když vyzbyde čas (tak 3 hodiny volna) tak se snažím to pozamykat a přesunout. Bylo by snazší, kdyby si to každý zamykal sám. A když bys mi v tomhle pomohl a napsal všem SZ, ať si své vlákno zamknou, budu ti vděčný. Tohle přece nemusí dělat moderátor, to můžeš udělat i ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Almi Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 jasne nemám problém pomôcť pokiaľ to nebudú dotičný brať ako buzeráciu že ich otravujem cez sz ak by každý robil to čo má (podľa pravidiel predaja) nemusela by sa takto kopiť zbytočná robota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Prosimte, at tam budu mít vlákno já a náhodou to zapomenu zamknout, tak mě nepis. Na svazaky a lidové komisaře jsem haklivej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Znamenám si, Frantíkovi za nezamknutý prodej rovnou BAN, protože nechce SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Almi Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 (upraveno) jasne, nenapíšem Frantiku, neboj chápem možno trochu kolegov, ktorý predajú mesačne viac kúskov, že na nejaký ten inzerát "zabudnú" ale ostatný by si to fakt mohli ustrážiť, pokiaľ predávam jedny hodinky za kvartál napríklad. Upraveno 24. dubna 2012 uživatelem Almi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Ty jako mód mi SZ psát můžeš, tebe já poslouchám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 jasne, nanpíšem Frantiku, neboj chápem možno trochu kolegov, ktorý predajú mesačne viac kúskov, že na nejaký ten inzerát "zabudnú" ale ostatný by si to fakt mohli ustrážiť, pokiaľ predávam jedny hodinky za kvartál napríklad. Jo, je to obrovsky problém, který paralizuje cele forum :-) Ty jsi nikdy na nic nezapomněl, chápu ze te to drasa! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Kvalita tkví v detailech. Bylo by to celkově efektivnější. Kupující by se nemusel namáhat s psaní SZ někomu, kdo už dávno nic neprodává. A prodávající by se nemusel vztekat, že mu chodí nabídky na hodinky, které už před půl rokem prodal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Almi Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 aj keď ironická odpoveď Franik...mna to ale nedrasa jasne že sme ľudia a zabúdame... ale od toho to vlákno tu predsa je...trochu si posťažovať no neberiem nič tak tragicky... respekt for all Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 (upraveno) Mě nas.ral kolega/šéf, páč si kupil nějakej gigavysavač od takovýh toho domácího vnucovače, a teď potřebuje kvůli slevě sehnat pár joudů, co si to nechaj předvíst. Fakt se těšim, jak mi bude doma otravovat nějakej fešák a předvádět, v jakym žiju hnoji. Upraveno 24. dubna 2012 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Micey-musis se naucit rikat NE,kdyz nechces Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky