Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Konečně jsem si udělal čas, vybalil orient potápky, sundal z toho folie, zkrátil tah, nastavil datum, čas a nejde mi nějak zašroubovat korunka....

nevím, jestli jsem už jen tak neschopný, nebo jsem takové prase, že jsem ztrhl závit hned ze startu Posted Image

celkově mi přijde, že ta korunka resp hřídelka má nějakou velkou vůli Posted Image

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Občas naštve i zvláštní "právo" u těch, co by měli držet hubu a krok :( Odsouzený vrah odmítl léčbu ve vězení, soud jej proto pustil na svobodu

Věřím, že je článek (hlavně nadpis) psaný tendenčně, ale jen si tak říkám, jakou asi může mít takový člověk (co je mu všechno jedno, už vraždil, seděl 7 nebo 8x) "brzdu", která by mu zabránila udělat další svinstvo?

Odkaz ke komentáři

Já mám dojem, že takovéhle přerušení trestu se dělá jen u těžce nemocných lidí, čemuž třeba rakovina v terminálním stádiu odpovídá. Řekl bych, že to co mu zabrání udělat další svinstvo je právě ten zdravotní stav.

Jinak vzpomínám si, že se naposled podobné propuštění z výkonu trestu řešilo u Radka Hanykovicse, který dostal v Thajsku doživotí a pak ho převezli sem. Přerušili mu tu výkon trestu kvůli nemoci, stihl objet pár škol a povyprávět o tom, jak jsou drogy špatné, a pak zemřel. Do vězení se už nevrátil

Odkaz ke komentáři

Já mám dojem, že takovéhle přerušení trestu se dělá jen u těžce nemocných lidí, čemuž třeba rakovina v terminálním stádiu odpovídá. Řekl bych, že to co mu zabrání udělat další svinstvo je právě ten zdravotní stav.

Jinak vzpomínám si, že se naposled podobné propuštění z výkonu trestu řešilo u Radka Hanykovicse, který dostal v Thajsku doživotí a pak ho převezli sem. Přerušili mu tu výkon trestu kvůli nemoci, stihl objet pár škol a povyprávět o tom, jak jsou drogy špatné, a pak zemřel. Do vězení se už nevrátil

Jj, mě na tom štve to, že si to frajírek vydupal a jen tím, že prostě "podepsal revers" proti zákroku ve vězeňské nemocnici. Upřímně, nechal bych ho po tom podpisu bez zákroku zcela a ne že bych mu dal variantu na svobodě.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník J. V. Pleva

Neslo by vlozit primo do pravidel, ze pokud nekde na netu ukradnu cizi fotku nebo obrazek a pouziju ji ve svem prispevku , musim uvest zdroj ????? Diky

To vážně chceš, abych sem svoji sbírku Lega napostoval celou znovu?

(A u každého obrázku uvedl, že je z Bricklinku?)

Odkaz ke komentáři

neviem, možno som divný, ale strašne mi vadí ak v predajnom vlákne niekto niečo predá a nezamkne to.

je tam takých inzerátov hafo :unsure:

a dalšia vec čo mne osobne dosť vadí je, že ak napíšem predajcovi ktorý niečo ponúka a chcem od neho ďalšie fotky, tak sa ani neunúva odpísať alebo poslať požadované foto.... takýmto štýlom určite rýchlo predajú svoje hodinky.

osobne mám skúsenosť s tromi takýmito predajcami :furious:

ešte že ich nie je tak veľa no :)

Odkaz ke komentáři

neviem, možno som divný, ale strašne mi vadí ak v predajnom vlákne niekto niečo predá a nezamkne to.

je tam takých inzerátov hafo :unsure:

Ahoj, já o tom vím a když vyzbyde čas (tak 3 hodiny volna) tak se snažím to pozamykat a přesunout. Bylo by snazší, kdyby si to každý zamykal sám. A když bys mi v tomhle pomohl a napsal všem SZ, ať si své vlákno zamknou, budu ti vděčný. Tohle přece nemusí dělat moderátor, to můžeš udělat i ty

Odkaz ke komentáři

jasne nemám problém pomôcť :) pokiaľ to nebudú dotičný brať ako buzeráciu že ich otravujem cez sz :)

ak by každý robil to čo má (podľa pravidiel predaja) nemusela by sa takto kopiť zbytočná robota.

Odkaz ke komentáři

jasne, nenapíšem Frantiku, neboj :)

chápem možno trochu kolegov, ktorý predajú mesačne viac kúskov, že na nejaký ten inzerát "zabudnú" :)

ale ostatný by si to fakt mohli ustrážiť, pokiaľ predávam jedny hodinky za kvartál napríklad.

Upraveno uživatelem Almi
Odkaz ke komentáři

jasne, nanpíšem Frantiku, neboj :)

chápem možno trochu kolegov, ktorý predajú mesačne viac kúskov, že na nejaký ten inzerát "zabudnú" :)

ale ostatný by si to fakt mohli ustrážiť, pokiaľ predávam jedny hodinky za kvartál napríklad.

Jo, je to obrovsky problém, který paralizuje cele forum :-) Ty jsi nikdy na nic nezapomněl, chápu ze te to drasa!
Odkaz ke komentáři

Kvalita tkví v detailech. Bylo by to celkově efektivnější. Kupující by se nemusel namáhat s psaní SZ někomu, kdo už dávno nic neprodává. A prodávající by se nemusel vztekat, že mu chodí nabídky na hodinky, které už před půl rokem prodal.

Odkaz ke komentáři

aj keď ironická odpoveď Franik...mna to ale nedrasa :)

jasne že sme ľudia a zabúdame... ale od toho to vlákno tu predsa je...trochu si posťažovať no :)

neberiem nič tak tragicky... respekt for all :)

Odkaz ke komentáři

Mě nas.ral kolega/šéf, páč si kupil nějakej gigavysavač od takovýh toho domácího vnucovače, a teď potřebuje kvůli slevě sehnat pár joudů, co si to nechaj předvíst. Fakt se těšim, jak mi bude doma otravovat nějakej fešák a předvádět, v jakym žiju hnoji.

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...