gougy Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 Tohle prave neni tak jednoduche ... zalezi na tom, ci je pozemek + jak tam stoji. Odtah policajti muzou jen z verejneho prostranstvi (ze soukromeho pozemku si ho platis a zarizujes sam) + odtahnout spravne muzou, jen kdyz auto blokuje silnicni provoz (coz vyjezd z garaze bohuzel neni). Mozna se legislativa zmenila, ale takto to jeste nedavno bylo. Na 99,99% zabere malá cedulička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 Tyjo takovou ceduli si precte v cr jen mala hrstka vyvolenych. Zbytek to potrebuje v azbuce. Neco jako apasno ubegaj i s aftomasinoj :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 Me tvrdili, ze to auto muzou odtahnout, kdyz tam mas zarizeny ty zlute namalovany cary ... Ahoj, s těma žlutýma čárama to není tak jednoznačné, označený výjezd z garáže být nemusí. Odtáhnout vozidlo může MP, nebo PČR z jediného důvodu a to tvoří li vozidlo překážku v silničním provozu. ( výjezd z garáže - vyusťuje li na veřejnou vozovku, vozidlo v křižovatce, na rezervé, tvoří li vozidlo neprůjezdnost, atd.) Když se vozidlo nedopouští přestupku, ale stojí li třeba nad kanálem, nebo nějakým potrubím kde je potřeba oprava, může tento odtah nařídit vlastník komunikace, což je většině případů město. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 Jenom pro doplnění. Když ti někdo blokuje výjezd z garáže, dá se na to zavolat policajty, respektive auto odtáhnout ne? Zkoušels to? Přijde mi, že pár pokut by toho člověka třeba taky odradilo... On to byl ksindl ve velkým teréňáku, kterej měl za oknem invalidu. Podotýkám, že ani on, ani nikdo jiný z jeho rodiny invalidní není. To vím naprosto přesně. Tedy ho neodtáhli, pokutu mu taky nedali a on se mi smál do ksichtu, že mu nic nemůžu. A že mám vstávat později, než on a počkat, až odjede. Tak pak měnil celou výfukovou soustavu, už se mi nesmál a začal parkovat před vjezdem někoho jinýho. Původně jsem byl v pokušení mu tu tubu montážní pěny strčit do zadku, ale nakonec jsem vyměkl a nastříkal mu to do výfuku u auta. Jemu jsem to pak řekl do očí, že jsem to byl já. Ale policajtům, které pozval, samozřejmě ne. To jsem hrál blbýho a překvapenýho. Zas takovej tvrďák nejsem, abych pak ještě platil opravu. A klidně mě pranýřujte, udělal bych to klidně znovu. O rozumnou domluvu jsem se s ním snažil asi půl roku. A to je na mě docela výkon. Já většinou vyletím rychleji, než Hulk (byť teda nejsem zelenej a nemám jeho muskulaturu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 On to byl ksindl ve velkým teréňáku, kterej měl za oknem invalidu. Podotýkám, že ani on, ani nikdo jiný z jeho rodiny invalidní není. To vím naprosto přesně. Tedy ho neodtáhli, pokutu mu taky nedali a on se mi smál do ksichtu, že mu nic nemůžu. A že mám vstávat později, než on a počkat, až odjede. Tak pak měnil celou výfukovou soustavu, už se mi nesmál a začal parkovat před vjezdem někoho jinýho. Původně jsem byl v pokušení mu tu tubu montážní pěny strčit do zadku, ale nakonec jsem vyměkl a nastříkal mu to do výfuku u auta. Jemu jsem to pak řekl do očí, že jsem to byl já. Ale policajtům, které pozval, samozřejmě ne. To jsem hrál blbýho a překvapenýho. Zas takovej tvrďák nejsem, abych pak ještě platil opravu. A klidně mě pranýřujte, udělal bych to klidně znovu. O rozumnou domluvu jsem se s ním snažil asi půl roku. A to je na mě docela výkon. Já většinou vyletím rychleji, než Hulk (byť teda nejsem zelenej a nemám jeho muskulaturu) Divím se, že nebyl odtažen i když může být. Měl dostat flastr od policajtů, protože ve vozidle označeném invalidou se současně musí nacházet i osoba, která je držitelem průkazky ZTP/P. To je potom zneužívání tohoto označení a správní orgán by měl v tomto případě označení O1 držiteli odebrat. Jinak vyřešil jsi bravurně, hlavně když to zabralo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 Jenom pro doplnění. Když ti někdo blokuje výjezd z garáže, dá se na to zavolat policajty, respektive auto odtáhnout ne? Zkoušels to? Přijde mi, že pár pokut by toho člověka třeba taky odradilo... Blokovanej vjezd do garáže je u mě na denním pořádku, policajty už ale nevolám, zkoušl jsem to několikrát, pokud ti někdo blokuje výjezd z garáže, máš na to právo, než ale vždycky přijeli, dotyčnej už byl pryč, jednou to trvalo přes 4 hodiny. A jednou přijelo městapo s odtahovkou i přes to, že jsem jim na dispečink nahlásil, že už jezdit nemusí, a chtěli po mě skoro litr za výjezd. A na nějakou rebélii už taky kašlu, jednou jsem po vzoru poldy z Beverly Hills nacpal do výfuku auta před vjezdem banán, ten jsem pak měl rozfláklej o fasádu, flek je tam ještě dneska. Montážní pěna je určitě lepší nápad. A nejlíp to jednou pořešil náš cholerickej soused, před vjezdem mu stálo cizí auto, tak v záchvatu nepříčetnosti ulomil obě zrcátka a na střechu mu postavil popelnici, pak zjistil, že to před domem parkuje manželka s firmním autem, stavila se doma pro nějaký papíry, ale minuli se, takže o ní nevěděl, ostuda to byla slušná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 pak zjistil, že to před domem parkuje manželka s firmním autem :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 :D Tak už mě ten smích přešel . Zaplacená dovolená na červen se konat nebude. Hotel v exekuci, ach jo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 Divím se, že nebyl odtažen i když může být. Měl dostat flastr od policajtů, protože ve vozidle označeném invalidou se současně musí nacházet i osoba, která je držitelem průkazky ZTP/P. To je potom zneužívání tohoto označení a správní orgán by měl v tomto případě označení O1 držiteli odebrat. Jinak vyřešil jsi bravurně, hlavně když to zabralo. Odtažen být nemůže,,když je tam O1. Jinak, stačí jen průkaz ZTP. Za řešení tleskám. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 (upraveno) Odtažen být nemůže,,když je tam O1. Jinak, stačí jen průkaz ZTP. Za řešení tleskám. . Na tohle jsi přišel jak, vozidlo označené jako O1 být odtažené může úplně bez problémů, nesmí být na něj nasazen technický prostředek ( botička ). Pouze průkaz ZTP, nestačí, protože se obojí neslučuje. Nikde není psáno, že jako držitel ZTP dostaneš na vozidlo i označení O1 a v tom případě na rezervé pro O1 nemáš co dělat. Upraveno 15. května 2012 uživatelem zibarek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 Jo montážní pěna je rychlá, to jsme taky vyzkoušeli, ještě doporučuji Ledové květy ve spreji na oknech taky nemaj chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2012 Zrovna mi domů přijela tchyně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2012 Zrovna mi domů přijela tchyně. Ber to z té lepší stránky, ta radost, co Tě čeká až vypadne :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2012 Zrovna mi domů přijela tchyně. To asi nebudeš moct jít na sraz co.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2012 To asi nebudeš moct jít na sraz co.. Naopak, ale strávím tam celý den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2012 Ber to z té lepší stránky, ta radost, co Tě čeká až vypadne :D:D Když nejhorší je, že nevím kdy to bude. Teď zrovna začala prudit a chce přestavovat nábytek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2012 Tak se obtáhni žlutou čárou a jak bude vedle tebe chtít zaparkovat, nech jí odtáhnout.. Co ten sraz? Dával jsem mapku do vlákna sraz, od 4 by to šlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2012 Když nejhorší je, že nevím kdy to bude. Teď zrovna začala prudit a chce přestavovat nábytek. si snad delas srandu.. takoveto zasahovani do sveho soukromi bych rychle a razne poresil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2012 Tak se obtáhni žlutou čárou a jak bude vedle tebe chtít zaparkovat, nech jí odtáhnout.. Co ten sraz? Dával jsem mapku do vlákna sraz, od 4 by to šlo? Já s tím počítám v 16 hodin budu čekat u Lidlu na parkovišti. Ohledně tchyně, nechceš přijet hned? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2012 (upraveno) si snad delas srandu.. takoveto zasahovani do sveho soukromi bych rychle a razne poresil O to už jsem se snažil několikrát, vždy vyhrožuje, že už k nám nikdy nepřijde, ale nikdy to nesplní. Zabít jí nemůžu, děti a morčák Ferda jí zbožňujou. Upraveno 16. května 2012 uživatelem zibarek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky