knihomol Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Ahoj,uvažuji o koupi těchto hodinek. Naživo jsou moc hezké. Viděl jsem je u Dušáka na Příkopech. Co mě trochu odrazuje je, že de facto o tyto hodinky není ani tady na fóru. To jejich portfolio se mi zdá takové rozporuplné. Od úžasných strojů Freak nebo kovářů s minut repeaterem jsou tam diverky, které jsou takt hrozne. PRO:- námořní chronometr- líbí se mi ukazatel rezervy chodu a mimostředná sekundovala (na ciferníku se něco děje, není to nuda :-)) PROTI- defacto poloviční cena hodinek na šedém trhu (nových)- vysoká cena servisu- servisuje je Dušák?- římské číslice (ale nevím) NEVÍM- přesnost strojku UN-118 Ještě se mi líbí Rolex OP 36/39 bílá a Omega Globemaster (bílý ciferník na tahu). Poradíte ještě pro a proti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Hele mě by třeba vadilo těch 50WR, obecně bych řekl že UN je dost populární u východní klienteli... Třeba by tě zaujali o něco dražší GO Senator Observer, mají teda taky 50WR ale navíc big date... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 4. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Tech 50 m je pain u namornich chronometru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smidak Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 Za mne Omega Globe...! Čistě preference a zkušenosti se značkou a design Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 Z tech co mas na short listu urcite UN. Zajimavejsi a lepsi manufaktura, nejsou to takova masovka. Co se tyce vodeoodolnosti, tak mam pocit, ze UN uvadi skutecnou hloubku, tj. realnyh 50m,coz je vic nez dostatecne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Me ty rimsky cislice bavej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Tohle ale není Torpilleur, ale Marine Chronometer, ne? Lepší WR, ale jiný (divný) nožky, co nejdou k řemenu a vypadají dobře jen s gumu nebo náramkem. Římský číslice UN, Cartier a Breguet umí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se