zswolf Posted March 9, 2020 Report Share Posted March 9, 2020 Rád bych se podělil s novým přírůstkem. Obyčejné mechanické hodinky Timex Camper z počátku 80. let, které nosil třeba MacGyver. Tenhle kousek patřil vojakovi amerických "zelených baretů", z jednotky 5th Special Forces Group. Měl je při výsadku v Panamě a později i na Grenadě. Jak mi sám říkal, chtěl obyčejné levné hodinky, které se dají zničit, nebo ztratit. Na dýnku jsou jeho inicialy, část služebního čísla a pětka, značící jeho jednotku. Jednoduché, ale radost udělaly velikou. Link to post Share on other sites
zswolf Posted March 9, 2020 Author Report Share Posted March 9, 2020 A protože se v současnosti vyrábí velmi podobný, quartzový model, prodávám jednu srovnávací fotku. Link to post Share on other sites
Daemonultimate Posted March 9, 2020 Report Share Posted March 9, 2020 Tak to je super mít hodinky s takovym příběhem. Ty by mě bavily už jen kvůli němu i kdyby byly sebeobyčejnější. Link to post Share on other sites
bandicoot Posted March 9, 2020 Report Share Posted March 9, 2020 To je dobrej příběh. Milionkrát lepší, než když jsem v rané pubertě koupil od kamaráda u Plzně nalezenou plechovou psí známku US vojáka s vyraženým jménem James Grieve. Link to post Share on other sites
eloga Posted March 11, 2020 Report Share Posted March 11, 2020 (edited) Timex bojový fajnovka, zřejmě byly i předlohou k nedávné sérii Expedition s Indiglem a WR50.Příběh je oceňuji, Edited March 11, 2020 by eloga Link to post Share on other sites
eloga Posted March 11, 2020 Report Share Posted March 11, 2020 Myslím tedy tyto Link to post Share on other sites
Recommended Posts