Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 671
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

ano, vydrzia, teda dost dlho svietia.. napriek tomu co sa tu pisalo o ocean 1 black

este mozem odporucit original gumovy remienok steinhart.. velmi pohodlny a to zapinanie, super

Odesláno

huracan a huracan: paradni to mate.

Odesláno

Na tahu pekny hodinky, ta lumi vypada paradne, vydrzi u tehle celou noc?

Ta lumi vypadá parádně, ale jen chvíli. Nad ránem se člověk musí už dost soustředit, aby zjistil, kolik je hodin. Navíc tím, že je lumi modrá, tak je o to méně čitelná (oko je méně citlivé než na zelenou). Třeba se Seiko se to nedá vůbec rovnat. Na druhou stranu svítící luneta prostě vypadá dobře :).

Odesláno

Takhle od oka mi přijde, že ty lunety jsou velikostí i tvarem identické. Problémy bych viděl dva - Ocean 1 Black má zelenou lumi a dále ta luneta bude asi titanová a moc by to neladilo... To už by stačilo sehnat jen tu keramickou vložku a tu zkusit vyměnit, ale ten mix barev nevím nevím.

Odesláno (upraveno)

Cela luneta sa dava dole tazko a naspat este tazsie, urcite by som ju nevymienal (ak sa vobec da zohnat ako nahradny diel). Rozmery pre vlozku lunety by mali byt rovnake, ale Steinhart mi lumi verziu odmietol predat samostatne - mal som rovnaky napad osadit ju na Ocean 1 black (mal som spraveny relume s BGW9, takze by aj farebne sedela)..

Upraveno uživatelem mysiak
  • po měsících...
Odesláno

Pěkné. Ten nový tah závidím, na tom titanovém je přeci jenom vidět, že je mnohem náchylnější na mikroškrábance.

Odesláno

Jj, je to jak píšeš. Dle mého skromného názoru má titan význam jen v okamžiku, kdy opravdu řešíš hmotnost, jinak nevidím důvod koupit ocelové.

Odesláno

Význam taky má, když chceš luminiscenci na lunetě a průhled na strojek :-D. Jinak bych si Steinhart nekoupil.

Odesláno

No já chápu Oceany jako univerzální tool watch a tam podle mne ten průhled na strojek moc nepatří. Ale je to na libovůli každého soudruha :).

Odesláno

Tak já je taky beru jako tool, ale ten průhled se mi prostě líbí a je to příjemné zpestření, na které se dá dívat :).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...