mappp Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Ahoj,u nových Kamasu jsem zjistil, ze pod korunkou je závit jakoby zbroušený - viz foto. U předchozích Mako I jsem nic takového nemel.Je zde nejaky majitel modelu Kamasu, ktery by mi potvrdil, ze je to ok? Nemuze mit toto zbroušení vliv na vodotěsnost?Diky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Ja to mám takto Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mappp Odesláno 22. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 diky za odpoved, potreboval bych ale pohled ze spodni strany - od dýnka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 (upraveno) Mám to třeba u Seik taky. A těsnící prvek je těsnění v korunce, ne závit. Edit: Jo a taky je to ze spodní strany. Upraveno 22. března 2020 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Tak to som prekvapený, ale mám to tiež tak. Bude to tak asi naschvál. Hoci dôvod nechápem...v bazéne som s nimi plával a zatiaľ slapu Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mappp Odesláno 22. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 diky vsem za odpoved :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 napada me, ze je mozne, ze tuba je v pouzdre zasroubovana, tedy ma zavit, stejne jako pouzdro, no a to zbrouseni je tam pak proto, aby to mohli uchytit treba do kombinacek ci ceho a zasroubovat do pouzdra, bez toho, aby znicili zavit a treba placam nesmysly ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Zrovna jsem se chtěl taky zeptat, proč to tak je. Tohle zní logicky. Ne kombinačky, ale nějaký klíč třeba trubičkový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jajak Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Stejně jako ostatní nevím ani já nic. Moje verze je ale taková, že je to spíš z důvodu leštění pouzdra i s namontovanou trubičkou. Tomu by odpovídalo i umístění plošky.S demontáží se tu asi nepočítá a na vodotěsnost to nemá vliv. Ale jak říkám, stejně vím prd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Jojo, ta ploška je tam nejspíš kvůli montáži.A běžný závit nebývá vodotěsný, i po utažení je tam spirálovitá dutina -závit na šroubu má sraženou hranu, ale ta "matice" je vyřezaná až do konce,a touto trojúhelníkovou štěrbinkou to prosakuje - těsnění bude vložené v té koronce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se