kubson Odesláno 22. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2008 dovolím si do celé diskuze vstoupit - trochu se to rozjelo... s objednáním není problém, problém nastane v momentě, kdy některá z věcí nebude skladem - tam mi pak zůstávají viset peníze odhadem 3 týdny, než banka platbu uvolní, tak snad to nějak ustojíme - jen počítejte s tím, že daná věc prostě nemusí být, u ofreie se mi to stalo už víckrát. další problém může nastat s tím, že nám celnice nebude chtít tolik věcí propustit jako zboží pro soukromou potřebu a budu to muset proclít jako obchodní zboží a následně vám to prodat, což ještě trochu celou srandu logisticky zkomplikuje, ale co bych pro Vás neudělal takže dnes večer bych to uzavřel a objednal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2008 trochu jsem to sepsal - vypustil jsem nejasně specifikované požadavky, pokud si ještě někdo něco najdete, neváhejte napsat. jakým způsobem podělíme poštovné? ESA 955.612 - marty - 25USD PWK-100.14 - spiderman - $14.95 HAN-6626 + HAN-6618 - Baker - 6USD romanm - FB-504 - 24,95 USD (nechceš si u mne koupit bergeona?) INA - BERG-6745G-40 + BERG-6745G-60 + FB-1230 + FB-104 + FB-2210 - 7,60USD Kamil - ASST-6080-5W - 5USD hciq- HAN-6626 + HAN-6624 +HAN-6406 + HAN-6386 + 16USD NIGHTinGALE - Gold ScrewBall Case Opener OFREI-GOLD-CASEBALL - 8,95USD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 25. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2008 jakým způsobem podělíme poštovné? Ja myslim, ze poctem lidi, ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanm Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2008 (upraveno) romanm - FB-504 - 24,95 USD (nechceš si u mne koupit bergeona?) Souhlasím,nevěděl jsem,že se vystěžejkovač u tebe nachází,dlouho jsem Chronoshop nenavštívil.Tudíž se dovolím z akce ofrei.com odhlásit a vystěžejkovač si objednám v Chronshopu.Dík Roman Upraveno 25. srpna 2008 uživatelem romanm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2008 Ja myslim, ze poctem lidi, ne ? tedy rovným dílem, ok jak chcete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 28. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2008 objednáno zaplaceno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 28. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2008 trochu jsem to sepsal - vypustil jsem nejasně specifikované požadavky, pokud si ještě někdo něco najdete, neváhejte napsat. jakým způsobem podělíme poštovné? NIGHTinGALE - Gold ScrewBall Case Opener OFREI-GOLD-CASEBALL - 8,95USD Poštovné je mi fuk a kdyby náhodou nebyl ten Case Opener v Gold provedení, tak mi můžeš vzít klidně i nějakou jinou barvu, která zrovna bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2008 malý update:nechtějí mi to proclít jako neobchodní, tak jsem dnes dohledával čísla zboží - dnes nebo zítra to půjde na proclení, snad to do konce týdne dorazí ke mně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2008 ok dnes to přišlo, tákže... pošlete mi prosím zprávu kam to chcete poslat, obratem napíšu nakolik to celkem vyšlo a údaje k platbě - neposílejte peníze na účet který je na chronoshopu, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2008 Ahoj Kubo, zítra bych vyzvedl věci pro INA (hodinky a ofrei) a pro Kamila (Dievas a ofrei). Ty svoje, samozřejmě, také Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2008 ještě k ceně: při nákupu mi prostým vydělením částky stržené z účtu v CZK a celkové částky za nákup v USD vyšel kurz 16,94 - pro zjednodušení budu počítat 17 doprava vyšla na 33,01 USD - na jednoho to tedy vychází 70,15 CZK (33,01*17/8) - pro zjednodušení zaokrouhluji na 71 poštovné je 50,- (doporučená zásilka + balné) výsledná částka je tedy součet poměrného poštovného od ofreie + (poštovné odemne) + částka za nákup + dph 71 + 50 +[(17*"částka za váš nákup v usd")*1,19] - tohle už je vysoká matematika, tak snad jsem se neseknul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2008 .... kurz 16,94 ........ (33,01*17/8) - pro zjednodušení zaokrouhluji na 71.... Proč to zaokrouhlovat 2x? Kdybys počítal (16,94 x 33,01) : 8 = 69,90 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2008 prosím odečtěte si tu korunu a deset haléřů, já byl v počtech vždy slabý - fakt jsem se nechtěl obohatit progotta - špedice mě vyšla asi na litr, který platím ze svého Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2008 ...špedice mě vyšla asi na litr, který platím ze svého Pánové, je nás osm, takže navrhuji ten litr za spedici rozdělit. Na osobu 125Kč. A to Kubovi dát. Pevně věřím, že nebude nikdo proti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2008 Pánové, je nás osm, takže navrhuji ten litr za spedici rozdělit. Na osobu 125Kč. A to Kubovi dát. Pevně věřím, že nebude nikdo proti. v žádném případě, já jsem tam taky měl něco svého a měl bych to proclít tak jako tak, to není váš problém, já na tom nevykrvácím, navíc fakturu za celní deklaraci ještě v ruce nemám; chtěl jsem tím jen říct, že se odmítám přetahovat o desetníky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2008 .....chtěl jsem tím jen říct, že se odmítám přetahovat o desetníky Musel jsem tě pošťouchnout! ....když jsi slabej v počtech.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderman Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2008 Já jsem spokojen, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 13. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2009 Mam v planu nakoupit neco na ofrei.com, budu kontaktovat asi Kubsona. Kdyby mel nekdo jeste o neco zajem, tak to muzeme vzit najednou, bude s tim min prace a rozdelili bychom se o postu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 Připravuji objednávku u Oty. Pokud se chce někdo přidat, můžeme pořešit společně a podělit se o náklady za přepravné. Kontakt přes SZ do čtvrtku 13.1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se