boo-beek Odesláno 13. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2008 Asi je to tím, že Rus dosud zpacifikován jako Němec nebyl...... P.S.: A průměrné IQ Němce to ruské dost převyšuje. Takže umravnění bylo možné. Kurva, to jsme tu fakt takova banda xenofobu? Zpacifikovan? Prumerne IQ? A co IQ negru, cikanu a zlutejch? Jses xenofobni nacek?
Foundryman Odesláno 13. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2008 Vřele bych doporučoval diskutujícím knížku Edwarda Gibbona "Úpadek a pád římské říše". Velice poučné čtení, dle mého soudu se Evropa nachází v situci analogické cca začátku 5. století n. l., specielně pak její část sdružená v EU. Nastala doba řídit se heslem "zachraň se, kdo můžeš", protože do slepence EU stačí zvenčí jen šťouchnout - Evropa se není schopna bránit, vidíme to všude okolo imrvére. Takže pidistátu, který ještě nepozbyl pud sebezáchovy, zbývá buď přimknout se k ruskému dubisku (téměř oficiální politika ČSSD, jen s ohledem na Paroubkem milované průzkumy veřejného mínění nedeklarovaná na plnou hubu), nebo se co nejtěsněji vojensky spojit s Američany. Američani jsou totiž držiteli světového unikátu - nikdy se na žádného svého spojence nevysrali, i když je to stálo třeba ve Vietnamu dost krve. A pokud máme možnost získat takového spojence za cenu základny na brdském kopečku, zaplať pámbu za to. Pokud tu totiž Američani nebudou, vytře si s náma prdel každý, kdo si zrovna vzpomene. Vždyť máme víc policajtů než vojáků. A nedělejte si, milí pacifisté, iluze - současná Belle Epoque bude mít velice krátké trvání. Německo a spol. za suroviny prodá Rusku kohokoli a Moskva už spekuluje, jak se znovu etablovat v bývalé sféře vlivu SSSR. Spoléhat na EU je naprosto k smíchu a zavání to lehkou demencí - jen si vzpomeňte, jak "důrazně" podporuje EU své pobaltské členy a Polsko v jejich tahanicích s Ruskem. A to nemluvě o islámské hrozbě, zvlášť uvědomíme-li si, že např. ve Francii jsou už oblasti mimo kontrolu vlády. Z užitečnými idioty prosazovaného multikulturalismu se jednou všichni posereme.
Jivl Odesláno 13. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2008 Kurva, to jsme tu fakt takova banda xenofobu? Zpacifikovan? Prumerne IQ? A co IQ negru, cikanu a zlutejch? Jses xenofobni nacek? To není o xenofobii. Kolik je Ti let? Myslím, že převážně je to tak, že kdo pamatuje "bolševika" (Já, Onion aj.) má diametrálně odlišný názor na toto téma než ti, jimž bylo před rokem 1989 5 (7?) a míň. A teď nám vsunují své pacifisticko-anarchisticko(bolševicko)-zelené pohledy na svět. Sorry ti z Vás, kterých se to netýká.
Jaem Odesláno 13. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2008 Asi je to tím, že Rus dosud zpacifikován jako Němec nebyl...... Vies uviest dovod, preco malo byt rusko spacifikovane? Rozputalo snad nejaku vojnu?
Conrad Odesláno 13. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2008 (upraveno) http://zpravy.idnes.cz/analyza-strategicky..._zahranicni_jba Pro Jivl pacifisticko-anarchisticko(bolševicko)-zelené pohledy Když jsi pamětník,ani soudruh Kojzar v Rudém právu by to lépe nenapsal jen místo bolševicko by použil imperialisticko Upraveno 13. srpna 2008 uživatelem Conrad
Snow Odesláno 13. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2008 (upraveno) Asi je to tím, že Rus dosud zpacifikován jako Němec nebyl...... Pod tento názor se podepíšu . Edit - já si kurevsky dobře pamatuji rok 1968. Upraveno 13. srpna 2008 uživatelem thesis
Jivl Odesláno 13. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2008 Vies uviest dovod, preco malo byt rusko spacifikovane? Rozputalo snad nejaku vojnu? Dá se říci, že ANO. II. WW (v době napadení Polska nacistickým Německem šli od východu - co Ty na to! A taky so "zobli" územní zisky! O Katyni atd. nemluvím. Takže příště, než se takto (blbě) zeptáš řemýšlej!
Návštěvník YPO Odesláno 13. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2008 ..... myslel jsem,že tohle fórum je o hodinkách - pánové hlavu vzhůru a doporučuji na týden do lesa beze všech komunikačních výdobytků imperialistických továren, možná ty komentáře přehodnotíte --- politika a spol. patří na iDnes a ne sem -----
Foundryman Odesláno 13. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2008 Vies uviest dovod, preco malo byt rusko spacifikovane? Rozputalo snad nejaku vojnu? A ne snad? Pominu-li expanzi v 19. století, pak ve století 20. : 1919-1922 napadení Polska a následně výprask od Poláků 1939 - opět napadení Polska v součinnosti s Německem 1939 - napadení Finska 1945-1978 - pošťuchování a podpora všelijakých obskurních režimů (Angola, Etiopie, Sýrie, Egypt, Severní Korea, Severní Vietnam). 1979 - 1989 Afghánistán
Alessio Odesláno 13. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2008 Vidím, že různí lidé, různé pohledy. Slovensku gratuluji k Euru, my si ještě chvíli budeme užívat silné koruny a poté, co jsem si přečetl boo-beeka, tak už to definitivně vzdávám. Vše podstatné napsal Onion ve druhém příspěvku. Dříve jsem nechápal, jak u nás někdo může volit zelené,rudé nebo sládkovce...dneska to chápu
mengelis Odesláno 13. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2008 (upraveno) P.S.: A průměrné IQ Němce to ruské dost převyšuje. Takže umravnění bylo možné. A teď ještě zbývá dodat něco o nadlidech a podlidech. Upraveno 13. srpna 2008 uživatelem mengelis
Alessio Odesláno 13. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2008 A teď ještě zbývá dodat něco a nadlidech a podlidech. Rýpnu si: podle nicku bych to čekal spíš od tebe (no flame, není to ve zlém)
Snow Odesláno 13. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2008 Tak v tejto otázke som rád, že riešime reálne veci a nestaviame pieskové hrady proti fiktívnym protivníkom. Držím palce, aby se vaše konverze na nestala ještě větším pískovým hradem než náš radar .
utrejch Odesláno 13. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2008 Indolenci a zbabelstvim nejdal dojdes A pacz je mi smutno vice psat nebudu.
mengelis Odesláno 13. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2008 Ač se to nezdá, jsem spíše nakloněn radaru. Geopolitická šachovnice se hraje s ČR jen jako s pěšákem, ale protentokráte bych byl raději, kdyby ten pěšák ČR změnil barvu. Buď jak buď, stejně je značně pravděpodobné, že bude při ochraně dámy takřak okamžitě obětován, ale dokud je naděje... Jinak si myslím, že za současné Rusko 2008 A.D. si může západní svět jen a jen sám. Když bylo poraženo Japonsko a Německo, tak se západ rozhodl, že se nebude opakovat omyl Versaillského systému a z těchto států učinil rovnocenné partnery. Když však padlo sovětské impérium, tak nikdo neměl snahu podobným způsobem konsolidovat Rusko, zkušenost z WWII a tomu, co jí předcházelo byla zapomenuta a já mám pocit, že Rusko v 90. letech sloužilo jen jako jedna velká a kost k oškubání a okousání, zacházelo se s ním jako s podřadným státem 3. světa a ne jako s partnerem (nemluvě o nekonečné řadě bezpečnostních závazků, které byly Rusku dány a posléze porušeny). To pak logicky vyústilo v protireakci hned v první moment ekonomického oživení - pošramocené a pošlapávané národní uvědomění se nejlépe hojí vzepjatým nacionalismem a imperiální agresí. Ale můžeme se tomu divit? Myslím že ne a myslím, že tohle je jen začátek...
Foundryman Odesláno 13. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2008 Ač se to nezdá, jsem spíše nakloněn radaru. Geopolitická šachovnice se hraje s ČR jen jako s pěšákem, ale protentokráte bych byl raději, kdyby ten pěšák ČR změnil barvu. Buď jak buď, stejně je značně pravděpodobné, že bude při ochraně dámy takřak okamžitě obětován, ale dokud je naděje... Jinak si myslím, že za současné Rusko 2008 A.D. si může západní svět jen a jen sám. Když bylo poraženo Japonsko a Německo, tak se západ rozhodl, že se nebude opakovat omyl Versaillského systému a z těchto států učinil rovnocenné partnery. Když však padlo sovětské impérium, tak nikdo neměl snahu podobným způsobem konsolidovat Rusko, zkušenost z WWII a tomu, co jí předcházelo byla zapomenuta a já mám pocit, že Rusko v 90. letech sloužilo jen jako jedna velká a kost k oškubání a okousání, zacházelo se s ním jako s podřadným státem 3. světa a ne jako s partnerem (nemluvě o nekonečné řadě bezpečnostních závazků, které byly Rusku dány a posléze porušeny). To pak logicky vyústilo v protireakci hned v první moment ekonomického oživení - pošramocené a pošlapávané národní uvědomění se nejlépe hojí vzepjatým nacionalismem a imperiální agresí. Ale můžeme se tomu divit? Myslím že ne a myslím, že tohle je jen začátek... Rusy znám dost dobře a můžu zodpovědně prohlásit, že vždy trpěli komplexem méněcennosti vůči Západu. Jejich arogance, agresivita a velkohubost je pokusem tento komplex nějak kompenzovat. Problém je v tom, že oni CHTĚJÍ BÝT jako Amerika a přitom pevně trčí v byzantských tradicích.
mengelis Odesláno 13. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2008 Rusy znám dost dobře a můžu zodpovědně prohlásit, že vždy trpěli komplexem méněcennosti vůči Západu. Jejich arogance, agresivita a velkohubost je pokusem tento komplex nějak kompenzovat. Problém je v tom, že oni CHTĚJÍ BÝT jako Amerika a přitom pevně trčí v byzantských tradicích. No tak snad jedině: "nuke 'em all"
Paullus Odesláno 13. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2008 Já si myslím, že v té Osetii za to Gruzínci nemůžou. Udělali to Turci, kvůli Bosně a Hercegovině...
Návštěvník Snow Odesláno 13. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2008 Jen krátce, s umístěním radaru na našem území souhlasím a říkám ANO. Hluboká poklona Onionovi za nezlomné obhajování svých myšlenek, a to nejen v tomto vlákně, ale i ve vláknech o Prim, Foundrymanovi za hluboké znalosti a jako vždy brilantní formulaci. Fandím vám pánové !!!
Qvido Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2008 (upraveno) Onion, přečetl jsem to vše, i uzemčené téma"radar". Díky za Tvé příspěvky, mluvily mi z duše. Obdivuji Tvé nervy neustále vysvětlovat některým, proč ANO radaru. Zcela sdílím Tvé názory. Rus zůstane Rusem, "68" pamatuji. Zlom vaz a máš moji plnou podporu. Nesnáším pacifisticko-anarchistické kecy typu, že USA obsazují území, implantují své vlády atd. Zatím nikde, kde úspěšně intervenovali, nemá prostý lid pocit, že se má hůře než v předchozí diktatuře, komunismu apod. J. Hoši nechcete se s tím přesunout třeba na Neviditelného psa ? Neffovi už taky dočista jeblo, tak si tam můžete vzájemě pochlebovat. Tady bych to nechal hodinkám Upraveno 14. srpna 2008 uživatelem Qvido
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se