tenge Odesláno 21. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2022 Necelých 5k před 25 minutami, Klotzman napsal: Kolik má stát takový alžbětinský sovereign..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 (upraveno) Ahojte poradite? Zacal som sa kusok zaujimat o 2 eurovky) Nasiel som doma nieco co by som nazval neobycajny kusok. Pravdepodobne od vyroby chyba) druha fotka original a prva moja.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. září 2022 uživatelem jamikadze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 Skus najst tu https://www.delcampe.net/en_GB/collectables/search?term=&search_mode=all&is_searchable_in_translations=0&is_searchable_in_descriptions=0&show_types[0]=fixed_price&show_types[1]=bids_with_offer&show_types[2]=bids_without_offer&show_types[3]=auction_houses&show_type=all&view_filters_reminder=1&view=gallery&display_ongoing=ongoing&display_state=ongoing&duration_selection=all&payment_methods[0]=delcampe_pay&payment_methods[1]=paypal&payment_methods[2]=check&payment_methods[3]=bank_transfer&payment_methods[4]=cash&payment_methods[5]=creditcard&seller_localisation_choice=world¤cy=all&exclude_empty_description=0&slug=coins-banknotes/coins-euro/errors-and-oddities&is_auction_house_seller=0&hasFreeDelivery=0&categories[0]=1936 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 Praveze som uz hladal vsade. Ona sama bez toho nema cenu. Skor sa cenia nepodarky , chybne rare kusky. Tak premyslam co stym) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 Nasiel som toto. No moja ma omnoho to krajsie a vyraznejsie) cca predavaju sa po 555€ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 26. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2022 Jestli chce vedet vic tak to dej na sberatel.com. Tam ti reknou jak moc velka je to rarita. Ale na dotazy ohledne ceny jsou tam haklivy jako tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palsi Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Ahojte,/Dobrý deň, Ja mám trocha opačný "problém" ako zakladateľ tohoto príspevku a mojou povodnou vášňou je numizmatika a mince a rád by som sa dostal aj trocha do sveta hodiniek. Znalosti ako také mám (načítaného mnoho) a preto sa teraz na Vás obraciam s ponukou výmeny. Mal by som k dispozícií mince v hodnote cca 27 - 30 tisíc € a rád by som ich vymenil za niekoľko (preferujem) možno len za jedny záujimavé hodinky. Ak by Vás niečo také zaujalo, prosím napíšte mi. ďakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martas.o Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 Dobrý den, může mi prosím někdo říct, jakou má zhruba hodnotu zlatá mince 100Kor FJ 1908, jedná se o novoražbu. Chápu, že záleží na stavu mince, ale kdyby mi někdo řekl nějaké rozmezí, tak budu velice rád. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 skusal si aspon gugl? mas tam toho dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 před 10 hodinami, Martas.o napsal: Dobrý den, může mi prosím někdo říct, jakou má zhruba hodnotu zlatá mince 100Kor FJ 1908, jedná se o novoražbu. Chápu, že záleží na stavu mince, ale kdyby mi někdo řekl nějaké rozmezí, tak budu velice rád. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Cca 50 000 kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února Tak co, která tam nepatří? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února bulhari Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února Dobrý, to bylo rychlý. 2 LEVA. Já jsem si ji před cca 3 roky přivezl z Bulharska a zamíchala se mi do Euro mincí a teď jsem na to čuměl co to jako je... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarolLopkar Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února Pochválim sa tiež mojím posledným numizmatickým prírastkom, hoci už je to nejaký piatok dozadu. Mal som víziu denárovej zbierky, ale ďaleko som sa nedostal. Je to veľmi náročné obdobie na vzdelanie napríklad oproti novovekým minciam, z ktorými som mal skúsenosti. Možno raz sa k tomu vrátim. Kto uhádne aspoň pána naľavo, má zlatého bludištáka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února před 7 hodinami, KarolLopkar napsal: Pochválim sa tiež mojím posledným numizmatickým prírastkom, hoci už je to nejaký piatok dozadu. Mal som víziu denárovej zbierky, ale ďaleko som sa nedostal. Je to veľmi náročné obdobie na vzdelanie napríklad oproti novovekým minciam, z ktorými som mal skúsenosti. Možno raz sa k tomu vrátim. Kto uhádne aspoň pána naľavo, má zlatého bludištáka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Že by https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Marcus_Aurelius a https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Iulia_Domna ? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarolLopkar Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února V 8. 2. 2025 v 6:28, juk napsal: Že by https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Marcus_Aurelius a https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Iulia_Domna ? Presne tak, máš dobré znalosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se