falkkon Odesláno 29. května 2006 Nahlásit Odesláno 29. května 2006 Před měsícem jsem objednal u firmy RLT Watches.com hodinky a po měsíci čekání jsem reklamoval zásilku.Předtím jsem na české poště zjistil že zásilka z GB odešla ale na území ČR nedorazila.Majitel napsal že to bude reklamovat ale bude to trvat několik týdnů takže musím počkat.Takže možný závěr: hodinky snad dostanu na ježíška(lepší varianta) nebo se pošty nedomluví a firma RLT bude mít moje peníze a já budu mít .....!(horší varianta). Podobný případ se mi stal s mobilem ale český dodavatel ihned poslal nový mobil a zásilku si pak dohledal sám.Rozhodně lepší přístup k zákazníkovi.
odklizec Odesláno 29. května 2006 Nahlásit Odesláno 29. května 2006 Blbe, cos kupoval? Ja jsem mel s dorucenim z UK zatim jen dobre zkusenosti, ale rve mne dorucovani v nemecka. To trvaaaa a trvaaaa. Pokud to bylo pojistene, tak bys o prachy prijit nemel. Jinak ted jsem si vzpomnel, ze jsem mel u z z Uk jeden problem! Ale ro jsem ja posilal tam na opravu! A jako zazrakem, po stiznosti na poste, ze kde je po mesici balik, hodinky do 5 dnu dosly
falkkon Odesláno 29. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2006 No uvidím,byly to ty vytoužený jednoručky.
falkkon Odesláno 29. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2006 A já si stěžovat nemůžu protože v ČR nebyly,to mám ověřený.A taky mi tady přesně řekli kdy je poslal.
Duke650 Odesláno 29. května 2006 Nahlásit Odesláno 29. května 2006 Doručování z Německa: zatím jen 2 zkušenosti, obě vynikající. 1. podal v pátek večer, po víkendu následoval státní svátek v ČR - přesto byl balík doručen ve středu dopoledne 2. podal v pondělí večer, doručeno ve středu dopoledne Oba případy Deutsche Post z Münsteru.
odklizec Odesláno 29. května 2006 Nahlásit Odesláno 29. května 2006 No uvidím,byly to ty vytoužený jednoručky. To je blbe. Ale podle mne se nemusis bat, ze bys nedostal bud penize nebo hodinky. To ze ti Roy hned neposle nove..no ber to tak..sice to neni kdovijak exkluzivni vyrobce hodinek, ale prece jen, sklada si to sam a je to jednoclovekova firma. Takze to funguje trosku jinak. A posta, jak se zda, je nemozna vsude stejne. Uz aby nekdo vymyslel ten teleport. Beam me up, Scotty!
falkkon Odesláno 29. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2006 No když se dočkám odpustím mu to.Taky jsem jednočlověková firma.Znám to.:)a=)
odklizec Odesláno 29. května 2006 Nahlásit Odesláno 29. května 2006 Jake jednorucky sis objednal? Standard nebo nejaky special?
falkkon Odesláno 29. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2006 Standart,stříbrný ciferník.čím jednodušší tím hezčí.
falkkon Odesláno 29. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2006 Jak teď nabízí ty 24 hodinovky s černobílým ciferníkem,dobrý nápad pro rychlou orientaci.
odklizec Odesláno 29. května 2006 Nahlásit Odesláno 29. května 2006 Mi na nich moc nesedi design ciferniku i rucicku bych asi volil jinou..tenci. Ale jsou rozhodne zajimave. Jinak tohle je docela psycho.. Skoda ze ty 24 hodinove jsou jen quartzy
Jeremy Odesláno 29. května 2006 Nahlásit Odesláno 29. května 2006 No mně právě přišel z Říše náááádhernej watchwinder na 4 kousky.. Trvalo to necelej tejden..
dehyd Odesláno 29. května 2006 Nahlásit Odesláno 29. května 2006 No mně právě přišel z Říše náááádhernej watchwinder na 4 kousky.. Trvalo to necelej tejden.. Tak se pochlub fotkou - jestli je slušnej, rád si taky objednám. (jsem asi nějakej vybíravej - tuhle jsem toho prolezl nepočítaně, ale nic se mi z toho nelíbilo... )
Radimk Odesláno 30. května 2006 Nahlásit Odesláno 30. května 2006 Nějaká "price" a bližší údaje? Ta bílá... spíš preferuju tmavší, ale to jen abych si rýpnul. Moc pěkné... Mám podobný, ale bez toho spodního šuplíku. To je dobrá vychytávka na klasik mechaniky.
Jeremy Odesláno 30. května 2006 Nahlásit Odesláno 30. května 2006 135 EUR i s poštovným. Já už černý mám, tak jsem chtěl změnu a dřevěný dekor se mi nelíbí..
dehyd Odesláno 30. května 2006 Nahlásit Odesláno 30. května 2006 Dík za info Jeremy - koupils zjevně dobřa a za rozumný peníze. Mašinka vypadá pěkně - barvu si už každý zvolí dle gusta. To ovládání je bomba - připomíná mi to ortodoxní klasické zesilovače (já si tu "hi-fi" analogii nemůžu holt odpustit.. ) Osobně bych možná oželel ten šuplík - delají verzi bez něj ? (jdu prohrábnout web...)
Jeremy Odesláno 30. května 2006 Nahlásit Odesláno 30. května 2006 To nezávislé a hezké ovládání mě právě dostalo.. Bez šuplíku jsme to neviděl, ale mně se zase docela zamlouvá - přece jen mám i nějaké ne-automaty
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se