rorda Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2008 (upraveno) Jsem členem největšího španělskýho fóra a dosud jsem neměl potřebu tam nějak zkoumat, kdo tam má PRIMky, nebo co si myslí o této značce ... Náhodou jsem ale narazil na starší příspěvky, kde se pár členů rozpovídalo na téma PRIM ... Jaký si myslíte, že byly hlavní věci, který v tom vlákně zazněly?!? Eso iba a decir yo, hay modelos interesantes, pero mare mia que precios volně přeloženo: To jsem chtěl taky říct, modely zajímavý, ale proboha ty ceny ... vaya precios , acabo de ver el sport Igen 45 , que por otra parte es muy bonito , tiene un aire retro precioso , y me encuentro con la nada modesta cantidad de 2.444 ? .......Creo que hay otras cositas por ahi por esa cantidad de laureles .volně přeloženo: To jsou ale ceny, právě jsem viděl Igen 45, kterej je na druhou stranu hodně pěknej, má takovej krásnej retro nádech a narážim na nepěknou cenu 2.444 ? ... Myslim, že je hodně jinejch věciček za tuhle sumu peněz ... coĂ?o pues los precios ni los vi...tenia en mente los vintages que eran baratillos,no si acabo de ir a la pagina y me veo este modelo muy chulo y sale 1600 euros......si zafiro y ETA pero....joer,se les ha ido la olla...volně přeloženo: P..o, ty ceny jsem teda přehlédl ... Měl jsem v hlavě vintage kousky, který byly levňoučky, právě jsem byl na jejich stránkách, koukam na tenhle pěknej model (pozn. letecký ) a vychází na 1.600 ? ... se safírem a Etou, ale ... do p...e, to se snad zbláznili ... P.S.: Podotýkám, že nechci vyvolávat nějakej flame, ale chtěl jsem dát vědět, jak to vidí v jinejch zemích, kde neni ta vazba na minulost ... Upraveno 14. srpna 2008 uživatelem rorda
Návštěvník tolja Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2008 .. P.S.: Podotýkám, že nechci vyvolávat nějakej flame, ale chtěl jsem dát vědět, jak to vidí v jinejch zemích, kde neni ta vazba na minulost ... Kecáš, ale dost jsi pobavil
NIGHTinGALE Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2008 ... modely zajímavý, ale proboha ty ceny ... ... a narážim na nepěknou cenu 2.444 ? ... Myslim, že je hodně jinejch věciček za tuhle sumu peněz ... ... a vychází na 1.600 ? ... se safírem a Etou, ale ... do p...e, to se snad zbláznili ... To je děsná žebrota, ti Španělé, viď Cigi?
rorda Odesláno 14. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. srpna 2008 (upraveno) Hele, že ty umíš Španělsky?Co myslíš?!? Kecáš, ale dost jsi pobavil Aspoň někdy ... Upraveno 14. srpna 2008 uživatelem rorda
cigi Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2008 (upraveno) Ubozí nuzní španělé, mějme s nimi účast. Jakokdybych tě slyšel, nighty :D Taky bych si za cenu primek nekoupil španělský hodinky (a vlastně ani žádný jiný hodinky, kromě primek, MiM a anonimo) Rordo - výtečnej fór !! Flame bude.......... Upraveno 14. srpna 2008 uživatelem cigi
Pepino65 Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2008 To je ta nesmyslná cenová politika Eltonu, kdyby tam dali ceny baťovou metodou (2.433,99 a 1599 ?), tak by je ve Španělsku určitě koupil Don Quijote a ty levnější modely Sancho Panza. No když už jsou s ETou, tak možná i Baskové.
cigi Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2008 Jasan - místo ruček lopatky větrných mlýnů, na malé panza, na velké quijote ! Ty pro basky se mi ani nechce vymejšlet :D
SAS Odesláno 15. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2008 Jj, tak i španělské srdce (a peněženka) pláče.... Naopak, to je správná marketingová myšlenka....pro Basky může Elton vyrobit limitku "bombastických" hodinek
rorda Odesláno 15. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. srpna 2008 Dle mého to je malý (pochopitelně nereprezentativní, ale napovídající) vzorek, jak to vidí v cizině, pokud nemaj žádnou vazbu na minulost, pro PRIM určitý možný vodítko ... Takováhle zpětná vazba je cenná, spíš teda pokud ji někdo dokáže ocenit ...
Onisan Odesláno 17. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2008 (upraveno) No, chlapci ve Španělsku si myslí to samé co většina lidí kteří si zde dovol stejnými slovy"kritizovat" Elton a jeho Prim... Upraveno 17. srpna 2008 uživatelem Onion
Conrad Odesláno 17. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2008 (upraveno) Jj, tak i španělské srdce (a peněženka) pláče.... Naopak, to je správná marketingová myšlenka....pro Basky může Elton vyrobit limitku "bombastických" hodinek Případně pro ETA polní model s vestavěným odpalovacím zařízením - in house provedení Upraveno 17. srpna 2008 uživatelem Conrad
xlaque Odesláno 17. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2008 My tu aspoň nepouživame slova ako coňo a joder
decebal Odesláno 17. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2008 Případně pro ETA polní model s vestavěným odpalovacím zařízením - in house provedení A s mixerem ETA uvnitř .
Jaem Odesláno 17. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2008 Pockajte, ako budu spanieli a aj cely hodinarsky svet cumiet, ked Elton pusti na trh svoju kolekciu znacky . A ked pre 4% skupinu vyrobia pod menom Elton modelovu radu John, tak aj Chopard zbledne zavistou...
rorda Odesláno 17. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2008 My tu aspoň nepouživame slova ako coňo a joder No, někdy k nim neni daleko ...
rorda Odesláno 29. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2008 Aby to nebylo tak jendostranný, tak jsem trochu podiskutoval o PRIMu v založenym vlákně, až mě nějakej týpek označil, že mam z PRIMu snad provize ... Každopádně spoustu modelů se líbí, ale všichni maj pochopitelně problém s cenama ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se