Přejít na obsah

G Shock connected


Doporučené příspěvky

Zdravím, může mi někdo vysvětlit jak funguje tahle app ? Chápu, že by měla čtyřikrát denně aktualizovat čas, ale za jakých podmínek? Má v povoleních, že může zapínat a vypínat BT, znamená to, že si ho v daný čas zapne sama, nebo musí být zapnutý pořád? A na hodinkách se taky zapne v určitý čas samo, aby se synchronizovaly ?

Upraveno uživatelem martinrehak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemám, ale co jsem pochytil, v hodinkách se BT zapne sám, jen když ho hodinky potřebují pro synchronizaci času nebo spojení s mobilem (jinak by to rychle vyžralo baterii hodinek) a v telefonu musí být BT zapnutý stále, kvůli možnosti navázání spojení s hodinkama. Ale v mobilu už ho dnes asi většina lidí ani nevypíná.

Možná upřesní někdo, kdo to používá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Caute, ako prosim vas nastavim aby sa mi hodinky nastavili 4x za den ako je to v navode pisane? BT mam na hodinkach zapnuty, aj receiving mam zapnuty. Ale hodinky sa nenastavia. Radiovy signal doma nechytam ale cez BT by to mohlo nastavovat kedze hodinky mam par centimetrov od telefonu. Dakujem. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasne, v hodinkach mam receiving ON, nechapem preco to nejde. Cas by sa mal nadstavit cez BT o 12:30 a o 06:30 ak sa nemylim. A cez radio okolo 02:00 alebo 03:00 podla DST. Cez BT sa mi cas nenastavuje, receiving nemam odsledovane ci je sa hodinky pokusaju nastavit cas cez radio. Mozno dnes odsledujem. Siwi tebe sa same nadstavia aj cez BT? Ak hej tak v case ako je v navode? Dakujem. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, ak svieti na hodinkach RCVD tak sa nastavili. Ale nevies ci cez BT alebo radio. V tvojom pripade by to malo byt cez radio kedze BT nepouzivas. Neviem aky model hodiniek mas ale u digi maju BT a Radio asi len Gwb5600 a GMW-B5000. Jediny sposob o ktorom viem ako to zistit je taky ze naraz stlacis tlacitka BCD, nabehne ti na displeji J40, potom tlacidlo C, nabehne ti RX, znova tlacidlo C a tam ti ukaze poslednu synchronizaciu cez radio. Inak sa k synchronizacii cez radio neviem dopatrat. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No upřímně viděl jsem nějaké podobné laborování na YouTube a někdo někde zmiňoval, aby si nějak u hodinek nepřenastavil nějaké frekvence, takže já se do těchto neoficiálních návodů raději pouštět nebudu. Doma mám ještě další rádiem řízené hodiny, takže to porovnávám mezi sebou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja som tiez skusal, naschval som na hodinkach nastavil zly cas. Ale hodinky sa nenastavili. Mozno je to sposobene mojim telefonom ktory niekedy nepripoji hodinky ani ked mam appku otvorenu. Musim vypnut a zapnut BT a potom to uz ide. Skusim to dnes este s inym telefonom a dam vediet. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Praveze som to sledoval napr. o 12:30 pm ako pisu v navode a nic. Nic neblikalo, nenastavili sa. Niekedy moj telefon spravi taku vec ze ked vyjdem z appky a dlhsi cas ju nezapnem ako keby odpoji BT pre pouzivanie s appkou a musim vypnut a zapnut BT. Este ma napalo ze co je v navode spomenute ze sa hodinky nastavia o 12:30 a o 6:30 am a pm tak to je cas mojho domovskeho mesta alebo UTC cas? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Time signal auto receive will be performed if there has been no auto time adjustment based on connection between the watch and phone for more than one day.

SK: Automatické prijímanie časového signálu sa vykoná, ak nedôjde k automatickému nastaveniu času na základe spojenia medzi hodinkami a telefónom viac ako jeden deň.

Asi to je nas problem ze hodinky uz ten "spravny cas" maju lebo boli pripojene k telefonu. Skusim ich viac ako den nepripojit vobec a uvidim ci sa potom nastavia cez BT. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...