Greenhornik Odesláno 26. března Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března (upraveno) před 6 hodinami, Horhe napsal: Návrat ke kořenům Krásný, nemít datum a mít lesklej cifr, je vyřešeno. Upraveno 26. března uživatelem Greenhornik Mít/nemít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 26. března Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března před 3 hodinami, Pivas napsal: @junior300 - Krasna fotka ! Koukam,ze dělají porad radost. Dik Mas pravdu, ine takmer nenosim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března před 7 hodinami, Greenhornik napsal: Krásný, nemít datum a mít lesklej cifr, je vyřešeno. Ten matnej ciferník mě mrzí, na 556i jsou v lesku a ty byly super. Tu datumku potřebuju a tady je super mrňavá. K těm Airainům gratulka, jsou parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března Dobrý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března Konečně jsem si našel čas na koupi nové kožky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března před 53 minutami, bacil.357 napsal: Konečně jsem si našel čas na koupi nové kožky. To je dobře, sedí jim. --------------------------- Já LUCERNE Digital Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března před 5 minutami, Vit napsal: To je dobře, sedí jim. --------------------------- Já LUCERNE Digital Čekal jsem, že se ozveš. Dík. Občas prohrabu kabelku a natáhnu všechny Unitasy a poslouchám ten pomalý tikot. Jinak "digošky" super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března (upraveno) před 3 minutami, bacil.357 napsal: Čekal jsem, že se ozveš. Dík. Občas prohrabu kabelku a natáhnu všechny Unitasy a poslouchám ten pomalý tikot. Jinak "digošky" super. Díky. K Unitasům: TISSOTY mají navíc tu výhodu, že kromě poslechu můžeš pozorovat hezky zdobený strojek. Pěkný kaktus. Upraveno 27. března uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března Nuda na Radotinskem mostě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března Před hodinou, Vit napsal: To je dobře, sedí jim. --------------------------- Já LUCERNE Digital Pěkné! Jdeš na finančák? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března před 5 minutami, Akam napsal: Pěkné! Jdeš na finančák? Ne, byli jsme s děckama o víkendu na terase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matej09 Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března La-Chaux-de-FondsSent from my SM-G780F using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r5m Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března AWAKE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března kaktusářovy emoce jsou napnuté k prasknutí, začíná jarní vynášení kaktů do skleníku!!!! tah jsem vyměnil za pracovní natořemen a dal se do práce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března Stara laska nerezavi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března Ja po novom takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se