Jiří Sedlák Odesláno 15. června 2024 Nahlásit Odesláno 15. června 2024 (upraveno) Před hodinou, nazdarhodiny napsal: Male ale dneska sem potreboval trosku zmenu Furt tu někdo řeší datumovku u různě drahých hodinek a přitom spousta Primek za pár kaček ji má v podstatě dokonalou. Je vidět, že na tom není nic těžkýho udělat ji dobře. Upraveno 15. června 2024 uživatelem Jiří Sedlák
Jayter27 Odesláno 15. června 2024 Nahlásit Odesláno 15. června 2024 SeikoOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
chief Odesláno 15. června 2024 Nahlásit Odesláno 15. června 2024 happy birthday chief Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Vit Odesláno 15. června 2024 Nahlásit Odesláno 15. června 2024 Před hodinou, chief napsal: happy birthday chief Sent from my iPhone using Tapatalk Alles Gute, Herr Navigator!
Pozorovatel Odesláno 15. června 2024 Nahlásit Odesláno 15. června 2024 Mám rád všechny kousky ve své sbírce, ale v poslední době vždy po nějakém čase musím zpátky k Tudoru. A to jsem je chtěl jenom na nějaké slavnostnější okamžiky. Asi se ze mne stane OWG 1 1
Pozorovatel Odesláno 15. června 2024 Nahlásit Odesláno 15. června 2024 Dneska výlet se ženou po karvinských zámcích 2
chief Odesláno 15. června 2024 Nahlásit Odesláno 15. června 2024 3 hours ago, Vit said: Alles Gute, Herr Navigator! Dankešen Herr Komissar
chief Odesláno 15. června 2024 Nahlásit Odesláno 15. června 2024 Všem pilotům zdar Sent from my iPhone using Tapatalk
Návštěvník cecil Odesláno 15. června 2024 Nahlásit Odesláno 15. června 2024 Hamilton Intra-matic 42..krásné retro se super strojkem.
R4B4 Odesláno 15. června 2024 Nahlásit Odesláno 15. června 2024 před 4 hodinami, Pozorovatel napsal: Dneska výlet se ženou po karvinských zámcích ...tam to znám, tam je hezky .
Pozorovatel Odesláno 15. června 2024 Nahlásit Odesláno 15. června 2024 před 41 minutami, R4B4 napsal: ...tam to znám, tam je hezky . Místní? Jedno je park zámku Fryštát a druhé zámeček Petrovice. Skvělý gastro zážitek a s čistým svědomím doporučuji https://zamecek-petrovice.cz/ Jedno z nej jídel, co jsem kdy měl a to jsem byl i u Pohlreicha 1
R4B4 Odesláno 15. června 2024 Nahlásit Odesláno 15. června 2024 před 1 minutou, Pozorovatel napsal: Místní? Jedno je park zámku Fryštát a druhé zámeček Petrovice. Skvělý gastro zážitek a s čistým svědomím doporučuji https://zamecek-petrovice.cz/ Jedno z nej jídel, co jsem kdy měl a to jsem byl i u Pohlreicha Jo, jo místní, vybral jsi si dobře, opravdový gurmánský zážitek a zámek na náměstí, kulturní zážitek.
nazdarhodiny Odesláno 15. června 2024 Nahlásit Odesláno 15. června 2024 (upraveno) před 10 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Furt tu někdo řeší datumovku u různě drahých hodinek a přitom spousta Primek za pár kaček ji má v podstatě dokonalou. Je vidět, že na tom není nic těžkýho udělat ji dobře. zvlast bez rychlo-preklapeni. Uz hodinu tu ziram na ten zazrak preklopeni datumu, a to me jeste dobra hoďka caka Upraveno 15. června 2024 uživatelem nazdarhodiny nanahrala se fotka
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se