Campino Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října Pekný deň prajem 4 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LVA Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října Stowa Automatic jump hour 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 8 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října Už nic jiného ani nenosím Sent from my iPhone using Tapatalk 3 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října před 18 hodinami, mlsoun1 napsal: Toto je pane luxus,ty hodinky to vynáší do vyšších sfér před 17 hodinami, junior300 napsal: Krasa Vyborne zvoleny temen. Díky pánové. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října trošku out ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října Už jsem tady podobné foto viděl... 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října Zpět ze servisu. Už jsem se nemohl dočkat 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října Stále mě hodně baví 5 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan_cerny Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října Zpracovávám účetnictví. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcmike Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října před 5 hodinami, Vortex-Tempus napsal: Tak to je naprostá pecka 1 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října Kdo neuhodnul lume, máte padáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října Přeháňka, tak při čekání na parkovišti je čas vyfotit hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října @chief Ciferník svítí nádherně, tak to můžou být jedině Laco Flieger . Kdyby takhle svítily i ty moje Conquesty, mohly by klidně i míň , ale u nich je lumi tak minimalistická, že v noci se čas neodečte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hattori Seiko Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas_mpb Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října Nová akviziceFotit je je trochu problém 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října Murph na hadru na kterým jsem je koupil. Tímto děkuji Higtowerovi, že tuhle kombinaci vymyslel, je skvělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 3 hours ago, milomac said: @chief Ciferník svítí nádherně, tak to můžou být jedině Laco Flieger . Kdyby takhle svítily i ty moje Conquesty, mohly by klidně i míň , ale u nich je lumi tak minimalistická, že v noci se čas neodečte. je to tak. Co mne ale trochu překvapilo, na to jak hodinky svítí, tak jsem je dal na 2h do skříně, no a pak lume skoro není vidět. Ale vylezl jsem na balkon, slunce už skoro není, namířil na 10s na mraky. A ve tmě už to zase září. Každopádně na výdrž lumu Seika to tedy nemají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října Jedny lakovky, Má to sice jenom vnitřní AR, ale myslím, že se s tím dá žít 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se