Jump to content

Recommended Posts

Posted
Dnešek byl skvělej
530D538D-41BE-41C0-9250-F5AFECF6382E.thumb.jpeg.6b03d2ea6285b1e9f02b0de008261eee.jpeg

Gratulace k novému přírůstku do rodiny A měl jsi u toho fajn hodinky;-)
  • Like 2
  • Upvote 1
Posted
V 11. 11. 2024 v 18:01, bluman napsal:

Ta lososova ma nieco do seba 👍, moc pekne to je. Alebo to je marhulova? 🤔 

skôr je to salmon dial čiže losos

• Upvote 1
Posted
před 9 hodinami, Povidláček napsal:

Dnešek byl skvělej ❤️

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Velká gratulace!🍀

• Like 1
Posted

dycky když si dám na ruku tyhle hodinky, tak si řikám, že jsou to nejkrásnější hodinky co mám. v tom bych neviděl žádný problém. znejistím však, když si vzpomenu na včerejšek. po poledni jsem si nasadil lhc a okamžitě si řekl: to jsou nejkrásnější hodinky co mám.  Když jsem si nasadil sarxy, měl jsem stejný pocit. etc. Kde je problém? Za A/ mám hodně krásných hodinek a všechny mi dělají mimořádnou radost. B/ nedovedu rozpoznat nejkrásnější hodinky, co mám. C/ nejsem intelektuálně kompetentní,  mé závěry jsou padlé na hlavu. D/ nejsem psychicky kompetentní, mé závěry jsou padlé na hlavu.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted
13 hours ago, Povidláček said:

Dnešek byl skvělej ❤️

Velka gratulacia k prirastku najvzacnejsiemu 👍. A prckovi vela zdravia, nech robi radost 🍀

• Like 1
Posted (edited)

Mel to dnes byt sváteční den, takže tyhle, ale bohužel den stoji zaprd. Hodinky uz dnes měnit nebudu.

Edited by kuncák7
  • Like 1