Jump to content

Co máte právě na ruce?

Recommended Posts

dycky když si dám na ruku tyhle hodinky, tak si řikám, že jsou to nejkrásnější hodinky co mám. v tom bych neviděl žádný problém. znejistím však, když si vzpomenu na včerejšek. po poledni jsem si nasadil lhc a okamžitě si řekl: to jsou nejkrásnější hodinky co mám.  Když jsem si nasadil sarxy, měl jsem stejný pocit. etc. Kde je problém? Za A/ mám hodně krásných hodinek a všechny mi dělají mimořádnou radost. B/ nedovedu rozpoznat nejkrásnější hodinky, co mám. C/ nejsem intelektuálně kompetentní,  mé závěry jsou padlé na hlavu. D/ nejsem psychicky kompetentní, mé závěry jsou padlé na hlavu.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Mel to dnes byt sváteční den, takže tyhle, ale bohužel den stoji zaprd. Hodinky uz dnes měnit nebudu.

Edited by kuncák7
  • Like 1

před 2 hodinami, Kostra napsal:

Přátelé ještě jednou velký dík za krásná slova

No a na ruce překvapivě pořád:-)

To je ale překvapení 🙂. Myslím, že teď je tu budeme vídat častěji ne? Což je super, tak to sem syp.