edas Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října před 46 minutami, mlsoun1 napsal: Divný jj, je to úchylárna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října před 1 minutou, edas napsal: jj, je to úchylárna JeNěco modrého by to spíše chtělo.Tož hlavně že jsi spokojený Ty a né ten protivný mlsoun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října Je to ale pohodlný a k džínám se to dá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října aj dnes CB 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října před 8 minutami, edas napsal: Je to ale pohodlný a k džínám se to dá Tomu věřím.Jsem knedlík a tyto hodinky jsou u mne nej jen na tahu.Keramika mi více seděla na řemeni.Ale líbí se mi u druhých-viz @kaktusářa další,třeba na těchto hodinkách různé hadry, kožky a gumky.Ale ta Tvoje kombinace hadříku se mi nelíbí.Připadá mi to jak reklamní.Jsem knedlík, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října před 5 minutami, AKUC napsal: aj dnes CB Fakt luxus.Prosím tě, vyfoť i druhou stranu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října před 7 minutami, mlsoun1 napsal: Tomu věřím.Jsem knedlík a tyto hodinky jsou u mne nej jen na tahu.Keramika mi více seděla na řemeni.Ale líbí se mi u druhých-viz @kaktusářa další,třeba na těchto hodinkách různé hadry, kožky a gumky.Ale ta Tvoje kombinace hadříku se mi nelíbí.Připadá mi to jak reklamní.Jsem knedlík, že? nejhorší je, že mě se moje vlastní řemínky líbí někdy na vlastních fotkách a v reálu ne... dycky nakonec skončím u tahu jako nejhezčího doplňku... ale pak mě bolí ručka a kolotoč se roztáčí znova a tím pádem zábava a dobrodružství a vo tom to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října před 6 minutami, mlsoun1 napsal: Fakt luxus.Prosím tě, vyfoť i druhou stranu nič extra obyčajná SW 200 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října před 8 minutami, kaktusář napsal: nejhorší je, že mě se moje vlastní řemínky líbí někdy na vlastních fotkách a v reálu ne... dycky nakonec skončím u tahu jako nejhezčího doplňku... ale pak mě bolí ručka a kolotoč se roztáčí znova a tím pádem zábava a dobrodružství a vo tom to je Nejseš žádnej knedlík. Jak jsem psal, je to úchylárna, ale v reálu to není tak hrozný, jak na fotkách, Pravda je, že nejraději je mám na tahu. Zkoušel jsem i gumu, ale ta je opticky hodně zmenší a samotnýmu se mi to nelíbí. Ještě se dají na modrém NATO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října Takže “klidnější” varianta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října před 8 minutami, AKUC napsal: nič extra obyčajná SW 200 Extra neextra,na to si nehraji.Ale děkuji Ti.Vypadá to pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října Právě teď, edas napsal: Takže “klidnější” varianta Super.Tak toto již vypadá dobřeTo je rozměr 19? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října jeden proužek v prostřed mám taky rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října Na slunci krásně vyniknou detaily 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října před 16 minutami, mlsoun1 napsal: Super.Tak toto již vypadá dobřeTo je rozměr 19? Bohužel ne. Je to 20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října (upraveno) před 1 minutou, edas napsal: Bohužel ne. Je to 20 Jestli přijdeš na sraz, tak Ti dovezu.Mám doma pár nenošených Upraveno 18. října uživatelem mlsoun1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října Právě teď, mlsoun1 napsal: Jestli přijde na sraz, tak Ti dovezu.Mám doma pár nenošených Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasK Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 4 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října Krásný JLC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 11 hours ago, kaktusář said: je to jak nějaké zjevení podstaty ideje hodin, vynoření bohyně z vln nevědomí Vytesat do mramoru, zaramovat a GS to moze vystavit vo svojom muzeu v Ginze . Podpisujem sa pod to aj ja , pekne si to napisal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se