kaktusář Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince (upraveno) před 3 minutami, Arthur N. napsal: já myslel, že je to prodejní sekce nene je to sekce s nazvem spočinutí a klidné usebrání Upraveno 2. prosince uživatelem kaktusář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince před 21 minutami, kaktusář napsal: po všech možných peripetiích, výměnách, prodejích jsem se ustálil na této minisbírečce levných japonských a levných švýcarských hodinek (nejsou tam žádné drahé hodinky typu rlx, tudor, jlc, patek, panerai, Vacheron Constantin, zenith, omega, lange söhne, a mnoho dalších)... je to střídmá, prostá, jednoduchá sedmice, tři potápky, tři společenské a jedny fieldy (ty jsou úplně první mechaniky, které jsem vlastnil) a tak mohu skončit a už nic nepřidat ani neubrat a jsem v hodinkovém sběratelském nebíčku a to vše díky tomuto fóru... jsem vděčný za jeho existenci! Není to příliš jednotvárné? (stejná barva, dva podobné designy) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince Právě teď, Vit napsal: Není to příliš jednotvárné? (stejná barva, dva podobné designy) manželka a dvě dcery říkají, že jediné pěkné hodinky co mám, jsou barevné mt-g , ha ha ostatní je strašná nuda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince jsem evidentně hodně konzervativní a nehledám extravaganci... bílé cifry jsem nenosil, mt-g nenosím... takže to dopadlo jak to dopadlo vybírám podle toho co nejvíc nosím a co mám rád a takhle to mám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince (upraveno) před 5 minutami, kaktusář napsal: jsem evidentně hodně konzervativní a nehledám extravaganci... bílé cifry jsem nenosil, mt-g nenosím... takže to dopadlo jak to dopadlo vybírám podle toho co nejvíc nosím a co mám rád a takhle to mám... Rozumím, důležité je, že jsi spokojený. ... i když nemáš žádné bílé, modré ani zelené hodinky a všechny jsou bez komplikací (pokud dobře vidím) ... Upraveno 2. prosince uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince před 2 minutami, Vit napsal: Rozumím, důležité je, že jsi spokojený. ... i když nemáš žádné bílé, modré ani zelené hodinky a všechny jsou bez komplikací (pokud dobře vidím) ... mám tam gmt ručku u LC modrá se mi časem neosvědčila, přestala mě nějak bavit a zelenou od dětství nemám rád (navíc ji často nerozeznám od červené, ha ha), zlaté ručky a zlatý rámeček nedávám, zkoušel jsem... takže tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince Před hodinou, scottsdale napsal: Mas toho pozehnane,ale to sme my Chronomagori! No právě.Jsem si říkal,že něco prodám a nakonec jsem si koupil Seiko GMT a Seiko 481Co na to říct,jeden míní,osud mění 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince před 36 minutami, kaktusář napsal: po všech možných peripetiích, výměnách, prodejích jsem se ustálil na této minisbírečce levných japonských a levných švýcarských hodinek (nejsou tam žádné drahé hodinky typu rlx, tudor, jlc, patek, panerai, Vacheron Constantin, zenith, omega, lange söhne, a mnoho dalších)... je to střídmá, prostá, jednoduchá sedmice, tři potápky, tři společenské a jedny fieldy (ty jsou úplně první mechaniky, které jsem vlastnil) a tak mohu skončit a už nic nepřidat ani neubrat a jsem v hodinkovém sběratelském nebíčku a to vše díky tomuto fóru... jsem vděčný za jeho existenci! Neboj, za 14 dní ti do toho trochu hodím vidle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince před 3 minutami, Kupa54 napsal: Neboj, za 14 dní ti do toho trochu hodím vidle Má malou ruku,Panerai by mu spadli jak trenky na zem u pisoáru 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince (upraveno) před 44 minutami, kaktusář napsal: tak mohu skončit kdepak skoncit, s tim bych na tvem miste moc nepocital uz se to tu zminovalo, ale barvy (treba bila/ modra /zelena ?) nejaka zajimava komplikace (ukazatel natahu?), nebo te proste jen nejake dalsi nenechaji spat Upraveno 2. prosince uživatelem nazdarhodiny nenahralo se foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince před 6 minutami, Kupa54 napsal: Neboj, za 14 dní ti do toho trochu hodím vidle pomoc!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince před 1 minutou, nazdarhodiny napsal: ukazatel natahu?) měl jsem orienty a nevydržely u mě... ale líbí se mi.. líbí se mi kde co.. ale nemůžu mít vše, jak říká kupa, nejsem chobotnice a navíc, jak mlsoun poznamenal, mám skutečně tenounkou ručičku, jsem dvoumetrový tenký pavouček, větší hodinky se na mě neudrží, klouzají dolů a padají do ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince před 24 minutami, kaktusář napsal: měl jsem orienty a nevydržely u mě... ale líbí se mi.. líbí se mi kde co.. ale nemůžu mít vše, jak říká kupa, nejsem chobotnice a navíc, jak mlsoun poznamenal, mám skutečně tenounkou ručičku, jsem dvoumetrový tenký pavouček, větší hodinky se na mě neudrží, klouzají dolů a padají do ... Víš kolik je krásných malých hodinek kaktusku?Takové Pateky s big datem,rezervou nátahu a moon ukazatelemI VC complication.Až se probereš po narkóze,tak dáme řeč.Pá,musím jít učit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince Hamilton. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince Dneska pro změnu zase bicolor. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince zmena náramku 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gregorianovic Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince Po dlhej dobe opäť tieto ostré Hamiltonky 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se