Monolith Odesláno pondělí v 19:05 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 19:05 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno pondělí v 19:32 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 19:32 Drazí přátelé, Přeji Veselé Vánoce a Šťastný Nový Rok! Ať Vám Ježíšek přinese nějakou vysněnou hodinkovou topovku. ps. A Nezapomeňte si pustit svůj oblíbený Vánoční film 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno pondělí v 19:34 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 19:34 před 3 hodinami, Kupa54 napsal: Asi mí to nebudeš věřit, ale mě vždycky přijde, že máš nové GS To bude asi tím tahem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno pondělí v 20:01 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 20:01 před 26 minutami, childe napsal: To bude asi tím tahem Že by? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno pondělí v 20:27 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 20:27 před 25 minutami, Kupa54 napsal: Že by? mel jsem dnes stejny pocit... rikam si: tydle gs vidim prvne! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno pondělí v 21:59 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 21:59 Vanoce, vanoce prichazeji... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno úterý v 06:35 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 06:35 Krásné a pohodové Vánoční svátky Všem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno úterý v 07:22 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 07:22 Když jsou ty Vánoce, tak hodinky musí být zelené 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno úterý v 07:48 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 07:48 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno úterý v 07:49 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 07:49 Sice na blátě,ale alespoň sluníčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno úterý v 08:02 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 08:02 Příjemné Vánoční svátky všem 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno úterý v 08:41 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 08:41 Vánoce na sněhu, to tu dlouho nebylo. Všichni si je užijte. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno úterý v 09:44 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 09:44 pekné vianoce všetkým 3 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno úterý v 09:45 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 09:45 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno úterý v 10:14 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 10:14 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno úterý v 10:20 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 10:20 Krásné Vánoce a ať nám to tiká 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno úterý v 10:23 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 10:23 letošní rok mi přinesl k padesátinám nejlepší hodinky, co jsem kdy měl, takže veliká vděčnost sice se kolem motají různé další hodinky, ale tyto jsou výjimečné a v podstatě je mám denně na ruce - aspoň pár minut. neustále mě baví a překvapují, jsou výborně čitelné, jsou pěkně vodotěsné, můžu je dát na nato, vzít je do lesa, ve společnosti ostudu neudělají, jdou úplně přesně, v noci lumi funguje... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno úterý v 10:24 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 10:24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno úterý v 10:43 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 10:43 Šťastné a veselé! Mám je na ruce nonstop od 8.12. Vcelku slušná odchylka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laroaz Odesláno úterý v 10:55 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 10:55 Šťastné a veselé 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se