tikzot Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Masakry dneska 3 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna (upraveno) Před hodinou, tikzot napsal: Masakry dneska Nadhera! Fotky a hlavne hodinky! Muj svaty gral, kdy letos 1.3. to budou na den presne 4 roky, co jsem na ne zapsany u HB. Trpelive cekam, byt vim, ze je to naivni. Mezi tim jsem poridil SDDS z druhe ruky, protocil nekolik dalsich hodinek a dale snim. A asi na ne nemam ani ruku, kdyz me nejmensi divery jsou 43mm a zdejsi "parchanti" mi dokola rikaji, ze jsou mi male.. Takze fsechno asi trochu nahowno Upraveno 13. ledna uživatelem Murphy97 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Kreova fix, tohodle je strašně těžký se nepřežrat #laksa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna vecerni vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Divers Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Dobré ránko všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Navi01, neb dal jsem si předsevzetí, že budu nosit všechno co mám a ne jen RLX a PAM holt jsem na sebe krutopřísný 3 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna a je minus deset 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna taky solidní! já jsem vezl holku do školy a byly roztažený přes celou oblohu ty beránci, a když jsem to fotil cestou zpět, tak už to ubejvalo a teď už je to pryč... ale ten původní efekt byl neuvěřitelně krásnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Helvetia 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna před 53 minutami, kaktusář napsal: a je minus deset Najezd uctyhodnej. Ale fascinuje me, ze kdykoliv vidim palubku nebo jedu v necem z VW group, tak tam sviti to grilovany kure Zas je uctyhodne, ze ta auta jezdi. Kdyz se mi ve Fordu rozsvitila grilovacka, tak jsem to musel chca nechca odstavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Jinak na obzoru je Kladno 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna (upraveno) před 17 minutami, AndyAaron napsal: Najezd uctyhodnej. Ale fascinuje me, ze kdykoliv vidim palubku nebo jedu v necem z VW group, tak tam sviti to grilovany kure Zas je uctyhodne, ze ta auta jezdi. Kdyz se mi ve Fordu rozsvitila grilovacka, tak jsem to musel chca nechca odstavit. mně už to takhle svítí půl roku, furt poslední dobou byly náký opravy, auto má najeto 526tis a já raději dám peníze do hodinek, než do auta. je to černá díra, takže jsem se na to vykašlal a jezdím s tím takhle. kdysi jsme měli fóbii a tu jsme s tím takhle koupili a pak i s tím takhle prodali, svítilo to furt, lambda sonda nebo co... vono se mi to rozsvítilo těsně po technické, takže to neřešim... jinak chlapi říkali, že to takhle technickou neprojde :))) Upraveno 14. ledna uživatelem kaktusář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Týdenní rotace, jen jsem jim dopřál nový řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna před 14 hodinami, Murphy97 napsal: Muj svaty gral, kdy letos 1.3. to budou na den presne 4 roky, co jsem na ne zapsany u HB. Respekt kazdemu srdcari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Uz spravne nastavene gmt 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno úterý v 08:49 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 08:49 ráno 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno úterý v 09:06 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 09:06 před 55 minutami, Kupa54 napsal: Týdenní rotace, jen jsem jim dopřál nový řemen. krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se