Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 53,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

1984

• Akam

1425

• Vit

1188

• Kid_A

919

Před hodinou, tikzot napsal:

Masakry dneska❤️‍🔥🔥🌕

IMG_5349.jpeg

Nadhera! Fotky a hlavne hodinky!

Muj svaty gral, kdy letos 1.3. to budou na den presne 4 roky, co jsem na ne zapsany u HB.

Trpelive cekam, byt vim, ze je to naivni. Mezi tim jsem poridil SDDS z druhe ruky, protocil nekolik dalsich hodinek a dale snim. A asi na ne nemam ani ruku, kdyz me nejmensi divery jsou 43mm a zdejsi "parchanti" 😝 mi dokola rikaji, ze jsou mi male..

Takze fsechno asi trochu nahowno 🤣🤣🤣

Upraveno uživatelem Murphy97
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

taky solidní!

já jsem vezl holku do školy a byly roztažený přes celou oblohu ty beránci, a když jsem to fotil cestou zpět, tak už to ubejvalo a teď už je to pryč... ale ten původní efekt byl neuvěřitelně krásnej :) 

Odkaz ke komentáři

před 53 minutami, kaktusář napsal:

a je minus deset :)

20250114_074325.jpg

Najezd uctyhodnej. Ale fascinuje me, ze kdykoliv vidim palubku nebo jedu v necem z VW group, tak tam sviti to grilovany kure 😄 

Zas je uctyhodne, ze ta auta jezdi. Kdyz se mi ve Fordu rozsvitila grilovacka, tak jsem to musel chca nechca odstavit.

Odkaz ke komentáři

před 17 minutami, AndyAaron napsal:

Najezd uctyhodnej. Ale fascinuje me, ze kdykoliv vidim palubku nebo jedu v necem z VW group, tak tam sviti to grilovany kure 😄 

Zas je uctyhodne, ze ta auta jezdi. Kdyz se mi ve Fordu rozsvitila grilovacka, tak jsem to musel chca nechca odstavit.

mně už to takhle svítí půl roku, furt poslední dobou byly náký opravy, auto má najeto 526tis a já raději dám peníze do hodinek, než do auta. je to černá díra, takže jsem se na to vykašlal a jezdím s tím takhle. kdysi jsme měli fóbii a tu jsme s tím takhle koupili a pak i s tím takhle prodali, svítilo to furt, lambda sonda nebo co... vono se mi to rozsvítilo těsně po technické, takže to neřešim... jinak chlapi říkali, že to takhle technickou neprojde :)))

Upraveno uživatelem kaktusář
Odkaz ke komentáři

před 14 hodinami, Murphy97 napsal:

Muj svaty gral, kdy letos 1.3. to budou na den presne 4 roky, co jsem na ne zapsany u HB.

Respekt kazdemu srdcari👍🙏

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...