Filip eM Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února Úspěšný den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února Dnes výjimečně se žralokem a zítra opět návrh k tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února Konečně trochu sněhu, tady u nás na chalupě 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laroaz Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února (upraveno) před 1 hodinou, edas napsal: Máš to hezké, kdy je konečně vezmeš na sraz, ať je můžeme s Bohušem (@bohus76) zanalyzovat? před 46 minutami, Arthur N. napsal: Pěkná Háčka, vzpomínáš? (viz níže) ------------------------------------------------- Seagull 1963 Upraveno 12. února uživatelem Vit 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února Když má sněžit, tak dnes vyhrála bílá. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února před 10 minutami, Vit napsal: Máš to hezké, kdy je konečně vezmeš na sraz, ať je můžeme s Bohušem (@bohus76) zanalyzovat? Pěkná Háčka, vzpomínáš? (viz níže) ------------------------------------------------- Seagull 1963 Vzpomínám, tehdy jsem je od Tebe vymámil a blbec k nim ještě přihodil mrkací kočičky Ruhla, co jsem nosil jako kluk. Stýská se mi po nich, ale hodinkovej život tiká dál. Pak jsem ty S1963 od Tebe prodal, páč mi vadilo, že plasové sklíčko bylo hodně náchylné na poškrábání a během chvilky koupil v Alíku nové se safírem. Naprostá spokojenost s nima, jdou stále cca +20s/den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února .B. 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 5 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února vracias sa do starych kolaji?:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února Jak jsem psal, ze udelam nejakou picovinu, nez budou Vulkany, tak uz je to tady... Uvidime jak to pujde. Zatim dobry 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 836 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února před 2 minutami, AndyAaron napsal: Jak jsem psal, ze udelam nejakou picovinu, nez budou Vulkany, tak uz je to tady... Uvidime jak to pujde. Zatim dobry no to je strasne, tiez nevies co so sebou 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února před 17 minutami, AndyAaron napsal: Jak jsem psal, ze udelam nejakou picovinu, nez budou Vulkany, tak uz je to tady... Uvidime jak to pujde. Zatim dobry Tos udělal výborně. Co je to za rok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února Před hodinou, AndyAaron napsal: Skvele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února před 44 minutami, AndyAaron napsal: Jak jsem psal, ze udelam nejakou picovinu, nez budou Vulkany, tak uz je to tady... Uvidime jak to pujde. Zatim dobry tyhle picoviny jsou nejkrasnejsi:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února před 1 hodinou, Ohm-Aztec napsal: .B. Nadhera. to je superquartz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se