Tomak Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května Sice není nad dobrý kafe, ale občas lze i takto 3
wen Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května Minulý týden velmi očekávaný, ale také nečekaný telefonát 11 1
Filip eM Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května Synové jsou sice teprve na začátku... Ale základ, ten už tam je 4
SUZUKIGSXR Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května Toto se mi líbilo v modré, tak mi to poskládali. 6
Radek124 Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května @SUZUKIGSXR Ještě mohli přihodit tah - s ním vypadají ještě líp
SUZUKIGSXR Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května To je jasné, ale čekal jsem 3 měsíce, než to probrali ve fabrice a nebylo jisté, že vůbec budou. Tak jsem rád, že je vůbec mám. Ale musím ti říci, že foto těchto chronographů na tvoji ruce byl startovací impuls. Na nich mám samozřejmě tah.
Radek124 Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května Taky jsem rád za ty svoje - dneska se bohužel tlačí spíš na potrhlé pastelové barvičky na gumě, u kterých za ty šílené prachy nedostaneš už ani barevně sladěné panoramadatum se zbytkem cifru. Tříručkové Seventies už se snad ani nedělají, takže je super že jsou tu zase aspoň jedny - a ještě lépe že v téhle parádní modré
SUZUKIGSXR Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května před 13 minutami, Radek124 napsal: Taky jsem rád za ty svoje - dneska se bohužel tlačí spíš na potrhlé pastelové barvičky na gumě, u kterých za ty šílené prachy nedostaneš už ani barevně sladěné panoramadatum se zbytkem cifru. Tříručkové Seventies už se snad ani nedělají, takže je super že jsou tu zase aspoň jedny - a ještě lépe že v téhle parádní modré Ty se nedělají od 2014, při prohlídce historie výroby v 2023 ve vitríně butiku ve Vídni, kde byly pouze bílé jsem to zkusil poptat v modré. Máš recht, je to nádhera. Souhlasím, ty barevné kreace jsou šílené.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se