Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 58,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

2005

• Akam

1425

• Vit

1248

• kaktusář

1074

Odesláno

To je jasné, ale čekal jsem 3 měsíce, než to probrali ve fabrice a nebylo jisté, že vůbec budou. Tak jsem rád, že je vůbec mám. Ale musím ti říci, že foto těchto chronographů na tvoji ruce byl startovací impuls.👍 Na nich mám samozřejmě tah.

Odesláno

Taky jsem rád za ty svoje - dneska se bohužel tlačí spíš na potrhlé pastelové barvičky na gumě, u kterých za ty šílené prachy nedostaneš už ani barevně sladěné panoramadatum se zbytkem cifru. Tříručkové Seventies už se snad ani nedělají, takže je super že jsou tu zase aspoň jedny - a ještě lépe že v téhle parádní modré :speak_cool:

Odesláno
před 13 minutami, Radek124 napsal:

Taky jsem rád za ty svoje - dneska se bohužel tlačí spíš na potrhlé pastelové barvičky na gumě, u kterých za ty šílené prachy nedostaneš už ani barevně sladěné panoramadatum se zbytkem cifru. Tříručkové Seventies už se snad ani nedělají, takže je super že jsou tu zase aspoň jedny - a ještě lépe že v téhle parádní modré :speak_cool:

Ty se nedělají od 2014, při prohlídce historie výroby v 2023 ve vitríně butiku ve Vídni, kde byly pouze bílé jsem to zkusil poptat v modré. Máš recht, je to nádhera.

Souhlasím, ty barevné kreace jsou šílené.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...