chief Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června Asi jo, ty vole asi jo na ruce G-SHOCK bílý CASIO Na den fotrů něco odolného, a navečer je ze Sahary celkem slušně Rocking letní géčka, který nepřitahujou teplo 3
Lukáš3 Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června Já mám doma teď tolik skládaček, že nevím, co dřív ale tohle je zábavný 2 1
mlsoun1 Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června před 52 minutami, childe napsal: Do deště to chtělo něco odolnějšího Budeme se potápět 1
mlsoun1 Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června Právě teď, kaktusář napsal: KonkurentMoc pěkné to máte pane faráři 1
mlsoun1 Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června Už se těším až se @Vitdostanou do rukou.Fotografický mág Už dám pokoj,slibujiMám z nich obrovskou radost,ač to je Quartz….. 3 1
kaktusář Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června před 15 minutami, mlsoun1 napsal: KonkurentMoc pěkné to máte pane faráři dík... já moc neumim ten kov, sice se mi líbí nejvíc, ale nevydržím ho mít na ruce..když uberu dílek, tak mně to tlačí, když přidám, tak se mi to při chůzi zarývá dolů do ruky a tlačí mě to. . takže nosím ponejvíce na všem ty natohadříky...kov dám dycky na chvilku, abych se pokochal a pak jde dolů a zpět hadřík podivné je, že ty tvoje na fotkách vypadají proporčně cajk, přitom je to proti LHC trpaslík....
kaktusář Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června před 8 minutami, mlsoun1 napsal: Už se těším až se @Vitdostanou do rukou.Fotografický mág Už dám pokoj,slibujiMám z nich obrovskou radost,ač to je Quartz….. každpádně je máš v lepším stavu, než já... což má výhodu, že vypadaj líp a nevýhodu by to pro mě bylo, že bych se bál ohledně vlásečnic...
Vit Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června před 26 minutami, mlsoun1 napsal: Už se těším až se @Vitdostanou do rukou.Fotografický mág Už dám pokoj,slibujiMám z nich obrovskou radost,ač to je Quartz….. Přeháníš kamaráde (ale těší mě to). ------------------------------------- Jedna z víkendového výletu LÜM-TEC B19 1
mlsoun1 Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června před 13 minutami, kaktusář napsal: dík... já moc neumim ten kov, sice se mi líbí nejvíc, ale nevydržím ho mít na ruce..když uberu dílek, tak mně to tlačí, když přidám, tak se mi to při chůzi zarývá dolů do ruky a tlačí mě to. . takže nosím ponejvíce na všem ty natohadříky...kov dám dycky na chvilku, abych se pokochal a pak jde dolů a zpět hadřík podivné je, že ty tvoje na fotkách vypadají proporčně cajk, přitom je to proti LHC trpaslík.... Není za co,Petře.Já Ti děkuji,že jsi mi dal šanci ty hodinky několik týdnů ponosit.Moc si toho vážím.Ač přes zákaz dalších nákupů,jsem na ně nepřestal myslet.Ten jejich design,hlavně to jejich krásně udělané pouzdro,ten klavírní lak na ciferníku a ty ručky a indexy,prostě a jednoduše nádhera.Říkal jsem Ti(i když jsi mi ten tah poslal),že na tahu je nosit nebudu.Ale protože přišly na tahu,tak jsem to zkusil a perfektní.Vypadají hodně luxusně.Je tedy pravda,že jsem objednal článek a už jsem ho nasadil(to byl porod) a fakt bych snesl ještě půl článek.Celý bych se bál jak píšeš,že by mohly býti zase volné. Ale na zimu je hodím na nějakou luxusní kožku,to se domluvím s @childe a třeba zase uděláme společnou objednávku.Dále @R4B4jsem oslovil kolegu před odjezdem do světa a věřím,že mi na 100% ušije pěkný kousek.Neboť on umí a jsem s ním léta spokojený. No fotím je více zblízka,než LHC.Ale nic neupravuji,no max.,seříznu velikost.A ano jsou to prckové a zde jsem si vlastně uvědomil,proč jsou malé Explorer 36 tak oblíbené na nošení. A ano,máš plnou pravdu.Kolega je opatrný a nosil je do kanceláře.Jsou v pěkném stavu.Ale uvaž o tom,jestli je neposlat do Japonska.Nevím cenu,ale určitě by si to zasloužily
mlsoun1 Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června před 8 minutami, Vit napsal: Přeháníš kamaráde (ale těší mě to). ------------------------------------- Jedna z víkendového výletu LÜM-TEC B19 Ale nepřeháním VíteNestyď se za to,že jsi v určitých věcech špička.Vím,jsi skromný a nejenom za to tě mám rád 1
FantasticFabio Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června Dnes ráno do práce , stěrače nestíhali, tak sem byl rád, že mám dobrou vodotěsnost….. Hippie jest na jihovýchod 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se