Tezafishing Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července Moje dětství: dekuji za narozeninové hodinky 5 6
FantasticFabio Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července před 5 hodinami, Divers napsal: Tak tyhle bych dokázal i závidět…. Copak je pohání ?NH34? 1
Divers Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července 54 minutes ago, FantasticFabio said: Tak tyhle bych dokázal i závidět…. Copak je pohání ?NH34? Correct!
villain83 Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července Radši bych tritiovy stařeny, ale co už... 5
Radek124 Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července Díky zlatým Rudovým ručičkám už i Unionky zase šlapou jako hodinky 3 1
FantasticFabio Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července před 24 minutami, bluman napsal: Blízká setkání třetího druhu…. 1
Radek124 Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července (upraveno) Jo, taky jsem měl co dělat abych tenhle nádhernej exemplář nerozmajznul, když na mě v šeru přistál... Překvapilo jak velkou sílu má Tesařík v nožičkách, když se odmítal nechat vyfotit na přímo na hodinkách - radši chvíli visel zespodu na ruce, než po chvíli přemlouvání odpadnul na krovky. Tak jsem ho radši opatrně otočil a dál ho netrápil Upraveno 24. července uživatelem Radek124 1 1
Balthus Odesláno 25. července Nahlásit Odesláno 25. července Dneska po ránu takhle, zkouším jestli jde nosit takhle malé hodinky na denní bázi. 1
tommasini Odesláno 25. července Nahlásit Odesláno 25. července před 2 minutami, JakubSpiel napsal: Pri čakaní na odťah To je blby. Ale aspon s krasnyma hodinkama. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se