Dopi Odesláno 8. listopadu Nahlásit Odesláno 8. listopadu Dnes jsem vytáhl DS1, a jelikož originální kožený řemínek se mi začal zevnitř drolit, tak jsem vyzkoušel různé jiné kožené řemínky, které mám doma, ale žádný se mi na nich úplně nelíbil. Tak jsem zkusil na voděodolné oblekovky nasadit Tropic. Jak se vám líbí? 2
FantasticFabio Odesláno 8. listopadu Nahlásit Odesláno 8. listopadu před 25 minutami, Dopi napsal: Dnes jsem vytáhl DS1, a jelikož originální kožený řemínek se mi začal zevnitř drolit, tak jsem vyzkoušel různé jiné kožené řemínky, které mám doma, ale žádný se mi na nich úplně nelíbil. Tak jsem zkusil na voděodolné oblekovky nasadit Tropic. Jak se vám líbí? Imho - není to vono ! 1
SUZUKIGSXR Odesláno 8. listopadu Nahlásit Odesláno 8. listopadu před 2 hodinami, Tomak napsal: Pokud tady budeš prodávat hodinky, co "nikdy nebyly na ruce", aspoň budu vědět, jak si to správně vyložit Před případným prodejem bych musel dezinfikovat tah. 1
Dopi Odesláno 8. listopadu Nahlásit Odesláno 8. listopadu před 23 minutami, FantasticFabio napsal: Imho - není to vono ! To nebylo na žádném. A už nevím na co to dát. Nechci tam dávat žádný moc výrazný řemínek, a černého krokodýla, který by jim snad slušel, doma nemám. Originál byl hladký, kožený, antracitový, s prošitím stejné barvy. Když tam dám hladký černý, tak je moc tmavý, a šedý je zase moc světlý :-)
FantasticFabio Odesláno 8. listopadu Nahlásit Odesláno 8. listopadu před 22 minutami, Dopi napsal: To nebylo na žádném. A už nevím na co to dát. Nechci tam dávat žádný moc výrazný řemínek, a černého krokodýla, který by jim snad slušel, doma nemám. Originál byl hladký, kožený, antracitový, s prošitím stejné barvy. Když tam dám hladký černý, tak je moc tmavý, a šedý je zase moc světlý :-) Jo někdy je to fakt pakárna….. pokud je máš jako oblekovky , sladit s barvou pásku a bot …… no a pokud si stejně nebudeš jistej, tak tam dej něco ( hnědá jako koňak , hnědej pštros, nebo krásnej rejnok ) a hoď to sem do pléna ! Na nás se můžeš spolehnout
Lamiczka Odesláno 8. listopadu Nahlásit Odesláno 8. listopadu Dlouho jsem je chtěl zkusit a v tydnu jsem zakopl o full set v mint stavu, tak po letech zase koupil hodinky SRP043 6 1 2
Dopi Odesláno 8. listopadu Nahlásit Odesláno 8. listopadu před 1 hodinou, FantasticFabio napsal: Jo někdy je to fakt pakárna….. pokud je máš jako oblekovky , sladit s barvou pásku a bot …… no a pokud si stejně nebudeš jistej, tak tam dej něco ( hnědá jako koňak , hnědej pštros, nebo krásnej rejnok ) a hoď to sem do pléna ! Na nás se můžeš spolehnout Lepší? Mně tam to prošití připadá moc výrazné. 1
FantasticFabio Odesláno 8. listopadu Nahlásit Odesláno 8. listopadu před 2 hodinami, Dopi napsal: Lepší? Mně tam to prošití připadá moc výrazné. Za mě , takové prošití né ! Rozhodně stejnobarevné , něco jako …… teď honem nevim co. Mrknu někam na net.
FantasticFabio Odesláno 8. listopadu Nahlásit Odesláno 8. listopadu před 8 minutami, FantasticFabio napsal: Za mě , takové prošití né ! Rozhodně stejnobarevné , něco jako …… teď honem nevim co. Mrknu někam na net. Černej je z strapshopu , to mi poradili , lesk akorát a struktura se mi taky moc líbí , ten hnědej je no name ale ta barva ( koňak , rum , wizour ) se mi tenkrát moc líbila….. k tomu tvému cifru bych to zkusil , samo že b z výrazného prošití . Zkus ještě oslovit Strapshop v jejich vlákně a uvidíš co ti odpoví, myslím že budeš spokojenej ! 2 1 1
Dopi Odesláno 9. listopadu Nahlásit Odesláno 9. listopadu Díky, ten černý odpovídá mé představě, ke které jsem se měněním řemínků dopracoval. K hnědým doplňkům mám sladěné zase jiné hodinky, tak k těmto hledám jen černý v nejvhodnějším odstínu a provedení. 1
Juraj11 Odesláno 9. listopadu Nahlásit Odesláno 9. listopadu Dlouho jsem je chtěl zkusit a v tydnu jsem zakopl o full set v mint stavu, tak po letech zase koupil hodinky SRP043 To jsou ty z Fb?Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se