Lukáš3 Odesláno 29. listopadu Nahlásit Odesláno 29. listopadu před 2 hodinami, Kid_A napsal: No ty kraso Jako dobrý nebo špatný? před 1 hodinou, Filip eM napsal: Za mě… zatím tvůj nejlepší počin Děkuji
bacil.357 Odesláno 30. listopadu Nahlásit Odesláno 30. listopadu (upraveno) Nudný hodinky. A přitom mě tak moc baví. Upraveno 30. listopadu uživatelem bacil.357 13 3
mlsoun1 Odesláno 30. listopadu Nahlásit Odesláno 30. listopadu před 12 hodinami, Juraj11 napsal: V pohodě,myslel jsem zrovna ten tah Sent from my iPhone using Tapatalk Kupoval jsem ho na AntikPrim @kaktusářno hold mám větší packu,ale sekne jim i ten Tvůj,tak si jich užívej 1
FantasticFabio Odesláno 30. listopadu Nahlásit Odesláno 30. listopadu před 19 minutami, mlsoun1 napsal: Jinak brý ránko Dobrý dobrý, sem tam jen tak válej , snad tam budou až půjdu kolem…..
FantasticFabio Odesláno 30. listopadu Nahlásit Odesláno 30. listopadu před 6 minutami, mlsoun1 napsal: ….. nebudou 1
mlsoun1 Odesláno 30. listopadu Nahlásit Odesláno 30. listopadu před 55 minutami, FantasticFabio napsal: Dobrý dobrý, sem tam jen tak válej , snad tam budou až půjdu kolem….. Nebudeš tomu věřit,ale jednou se mi stalo,že jsem je fotil a Beňa na mne skočil.A jak jsem se mu začal věnovat,tak po cirka 6 km jsem je chtěl vyfotit a nic na ruceAle když jsem se vracel,tak byly pořád na místě.Tady lidi moc nechodí,naštěstí 3
mlsoun1 Odesláno 30. listopadu Nahlásit Odesláno 30. listopadu před 10 hodinami, Hector_24 napsal: Spokojený?
Hector_24 Odesláno 30. listopadu Nahlásit Odesláno 30. listopadu před 2 minutami, mlsoun1 napsal: Spokojený? Zatim jo, jsou nadherny a kdyz jsem konecne nastavil dobre tah, sedi perfektne 3
mlsoun1 Odesláno 30. listopadu Nahlásit Odesláno 30. listopadu Právě teď, Hector_24 napsal: Zatim jo, jsou nadherny a kdyz jsem konecne nastavil dobre tah, sedi perfektne Jsem spokojen i s TebouJsou šik 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se