PavelH Odesláno úterý v 09:21 Nahlásit Odesláno úterý v 09:21 Dnes to vypada na Bckovy den, bohuzel asi i vseobecne. Takze preji vsem daleko lepsi! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Zlý vlk Odesláno úterý v 09:40 Nahlásit Odesláno úterý v 09:40 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 14 2
Vit Odesláno úterý v 09:40 Nahlásit Odesláno úterý v 09:40 před 2 hodinami, Klub300 napsal: Už chceme být na ruce Ta korunka je povedená, zasloužila by si detailní foto.
Campino Odesláno úterý v 10:01 Nahlásit Odesláno úterý v 10:01 Prajem krasny den Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
AKUC Odesláno úterý v 10:08 Nahlásit Odesláno úterý v 10:08 Roamer týždeň Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
tommyyayo Odesláno úterý v 10:15 Nahlásit Odesláno úterý v 10:15 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Lukáš3 Odesláno úterý v 10:16 Nahlásit Odesláno úterý v 10:16 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1 1
ABCDE Odesláno úterý v 10:23 Nahlásit Odesláno úterý v 10:23 (upraveno) Ω Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno úterý v 10:24 uživatelem ABCDE 17
Tomak Odesláno úterý v 10:35 Nahlásit Odesláno úterý v 10:35 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1 1
dragys27 Odesláno úterý v 10:56 Nahlásit Odesláno úterý v 10:56 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
ladvach Odesláno úterý v 12:16 Nahlásit Odesláno úterý v 12:16 H13519641 Musím je teď nosit více než obvykle, protože se po dlouhé době našly v Domově Důchodců, když sem tam chodil za dědou kecat o historii. Myslel jsem si, že sem je zapomněl ve vlaku. Celé měsíce sem trpěl. A pak synci v robotě říkali, že si kecají s Umělou inteligenci a tak sem podlehl a zkusil to taky na WhatsAppu. A ta UMĚLÁ INTELIGENCE mi tvrdila, že tydle Boultny mají aplikované římské číslovky. Oponoval jsem jí, že sem na to koukal 5 x lupou a ta UMĚLÁ INTELIGENCE stále tvrdila že ne, že číslovky modelu Hamilton Boulton H13519641 jsou APLIKOVANÉ, nikoli tištěné! Tak doprdele už sem fak asi starý kokot. Díval se na ně i můj děda ( v té době měl 98 let ) a říkal, že to vypadá jako tisk. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
tikzot Odesláno úterý v 12:20 Nahlásit Odesláno úterý v 12:20 Miluju je Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 16 1
Klub300 Odesláno úterý v 12:21 Nahlásit Odesláno úterý v 12:21 před 2 hodinami, Vit napsal: Ta korunka je povedená, zasloužila by si detailní foto. Celkově jsou povedené, asi moje nejoblíbenější ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
kat. g. Odesláno úterý v 12:22 Nahlásit Odesláno úterý v 12:22 před 3 minutami, ladvach napsal: H13519641 Musím je teď nosit více než obvykle, protože se po dlouhé době našly v Domově Důchodců, když sem tam chodil za dědou kecat o historii. Myslel jsem si, že sem je zapomněl ve vlaku. Celé měsíce sem trpěl. A pak synci v robotě říkali, že si kecají s Umělou inteligenci a tak sem podlehl a zkusil to taky na WhatsAppu. A ta UMĚLÁ INTELIGENCE mi tvrdila, že tydle Boultny mají aplikované římské číslovky. Oponoval jsem jí, že sem na to koukal 5 x lupou a ta UMĚLÁ INTELIGENCE stále tvrdila že ne, že číslovky modelu Hamilton Boulton H13519641 jsou APLIKOVANÉ, nikoli tištěné! Tak doprdele už sem fak asi starý kokot. Díval se na ně i můj děda ( v té době měl 98 let ) a říkal, že to vypadá jako tisk. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak mi tu muž říká, musí se na ní "nelži, není to tak jak tvrdíš, teď tady na to koukám!!" 1 1
kat. g. Odesláno úterý v 12:38 Nahlásit Odesláno úterý v 12:38 S mužem - prý na moji počest Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
Vit Odesláno úterý v 12:49 Nahlásit Odesláno úterý v 12:49 před 27 minutami, Klub300 napsal: Celkově jsou povedené, asi moje nejoblíbenější ... Děkuju krásně plastické.
Kalisport Odesláno úterý v 12:54 Nahlásit Odesláno úterý v 12:54 Ale jo jsou dobrý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Vit Odesláno úterý v 12:55 Nahlásit Odesláno úterý v 12:55 (upraveno) před 39 minutami, ladvach napsal: H13519641 Musím je teď nosit více než obvykle, protože se po dlouhé době našly v Domově Důchodců, když sem tam chodil za dědou kecat o historii. Myslel jsem si, že sem je zapomněl ve vlaku. Celé měsíce sem trpěl. A pak synci v robotě říkali, že si kecají s Umělou inteligenci a tak sem podlehl a zkusil to taky na WhatsAppu. A ta UMĚLÁ INTELIGENCE mi tvrdila, že tydle Boultny mají aplikované římské číslovky. Oponoval jsem jí, že sem na to koukal 5 x lupou a ta UMĚLÁ INTELIGENCE stále tvrdila že ne, že číslovky modelu Hamilton Boulton H13519641 jsou APLIKOVANÉ, nikoli tištěné! Tak doprdele už sem fak asi starý kokot. Díval se na ně i můj děda ( v té době měl 98 let ) a říkal, že to vypadá jako tisk. Aplikovali je tiskem. Jinak Boultony s aplikovanými indexy např. zde: https://blog.helveti.cz/hamilton-american-classic-boulton-quartz-indiana-jones-a-osudovy-ciselnik/ Ty nás napínáš, kde jsi je po těch měsících našel? A co dědeček, dostal jsi je od něj? Upraveno úterý v 12:56 uživatelem Vit
ladvach Odesláno úterý v 13:02 Nahlásit Odesláno úterý v 13:02 před 4 minutami, Vit napsal: Aplikovali je tiskem. Jinak Boultony s aplikovanými indexy např. zde: https://blog.helveti.cz/hamilton-american-classic-boulton-quartz-indiana-jones-a-osudovy-ciselnik/ Ty nás napínáš, kde jsi je po těch měsících našel? A co dědeček, dostal jsi je od něj? Koupil sem je z Joma shop ze Států. A našel jsem je v DD, jak uvádím výše. A děda na ně koukal a lupou 10x. On používal jen čínské, mluvící hodinky.
Vit Odesláno úterý v 13:08 Nahlásit Odesláno úterý v 13:08 před 5 minutami, ladvach napsal: Koupil sem je z Joma shop ze Států. A našel jsem je v DD, jak uvádím výše. A děda na ně koukal a lupou 10x. On používal jen čínské, mluvící hodinky. Díky, už jsem to pochopil i já.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se