Ředitel Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 Po delší době trezorofky Old Navitimer z 1992 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 Včerejší dajving Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadepirat Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 Debil - blbeček, debil - blbeček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 Debil - blbeček, debil - blbeček taky jsem byl hoditSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 Tak jsem šel taky hodit ten mega arch Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 Chronodůchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 před 4 hodinami, Akam napsal: Parádní! Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 Bronz kapitána Nema. Jsou boží, vážná konkurence pro Pamy a POčka☺ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 Tak naposledy... Monstra ve svém živlu (odsolování v bazénu). Na kancldajving je neužije, zítra jdou spinkat do hodinkovnice a čekat na další slanou vodu. Souhlasím s tím, že normálně jsou to fakt škaredý hodinky. Ale jak se tady do nich opírá to slunce, tak ten oranž číselník se fakt rozzáří a v kombinaci s tou modrou oblohou, mořem, popř. bazénem mě ta oranžová fakt neskutečně baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 před 31 minutami, Jeronimo napsal: Chronodůchod vypada, ze si je fakt uzivas me na nich krome krasy nesmirne strasne bavi, jak jsou pohodlne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 (upraveno) před 10 minutami, jenik77 napsal: vypada, ze si je fakt uzivas me na nich krome krasy nesmirne strasne bavi, jak jsou pohodlne. Ano, na prvním místě se mi moc líbí, na druhém je právě to pohodlíčko. Yachty neuvěřitelně dobře sedí. Přitom díky platinové lunetě, která něco váží jsou na ruce pořád cítit. Upraveno 23. září 2022 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 před 45 minutami, varjag napsal: Bronz kapitána Nema. Jsou boží, vážná konkurence pro Pamy a POčka☺ Taková jemná filigránská hodinářská práce ... Co to prosimtě je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 před 6 minutami, Vit napsal: Taková jemná filigránská hodinářská práce ... Co to prosimtě je? Jeden Polák co dělá kusovou výrobu v USA. Uvnitr jsou Ety a Mioty, hodinky jdou nové za 40, pokud se k nim clovek dostane... Fotky klamou, jsou to brutalni hovada, ale udelaný jsou přesně a kvalitně. A já jsem z nich nadšený úplně vážně je to taková rebelie na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 před 7 hodinami, junior300 napsal: Krasna fotkaAko z katalogu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 @Campino dik, obcas sa zadari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 před 36 minutami, junior300 napsal: @Campino dik, obcas sa zadari Zo zaciatku som mal pocit, ze je na nich prilis vela snowflakes, ale postupom casu sa mi viac a viac pacia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 před 2 hodinami, Jeronimo napsal: Chronodůchod Mas to krasny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 před 2 minutami, mlsoun1 napsal: Mas to krasny Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se