hightower Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 Čumim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oskar Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 Kolega překvapil. I když hodinky běžně nenosí, dnes se v práci ukázal s docela neobvyklým kouskem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 @Kontiki Díky všem. Jsou překrásný. 42 mm průměr + bílej cifr = velikost dost na hraně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 Zachvilu na bazen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 ..páč 42 mm je pro mě ideál na potápky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 před 1 hodinou, Kostra napsal: Zvonek zazvonil 2x:-) ... a za dveřmi prázdná krabice. Nebo... ? No pochlub se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 před 15 minutami, Toblin napsal: ..páč 42 mm je pro mě ideál na potápky Tyhle mě vždycky dráždí, protože se už nevyrábí a mě přijdou naprosto super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 V 4. 8. 2023 v 17:45, horskjan napsal: Včera i dnes... yes, to sou paradni G, tyhle presne musim mit na vylety a na kolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 nový prírastok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 ... a za dveřmi prázdná krabice. Nebo... ? No pochlub se.Nestraš, krabice naštěstí plná radosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 Par hodinkovych utrzkov z prebiehajucej potapacskej dovolenky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.Doctor Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 Nestraš, krabice naštěstí plná radostiJooo tak to jooo.... gratulace. Jsou krásný Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 Jooo tak to jooo.... gratulace. Jsou krásný Odesláno z mého SM-S901B pomocí TapatalkDěkuji moc;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 před 42 minutami, FiXilVer napsal: Par hodinkovych utrzkov z prebiehajucej potapacskej dovolenky Hodne pekne! Tzv. kancl dajving, neboli nikdy nevidely more:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 Před hodinou, Sarka Farka napsal: yes, to sou paradni G, tyhle presne musim mit na vylety a na kolo Jo, jo, přesně proto jsem je, celkem impulzivně, kupoval i já - "pracovní" hodinky na kolo a sport. Ale nakonec je občas rád vezmu i na běžné nošení. V té žluté s šedým sunburst číselníkem jsou to bezva letní hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 před 2 hodinami, Toblin napsal: @Kontiki Díky všem. Jsou překrásný. 42 mm průměr + bílej cifr = velikost dost na hraně Mám stejné na tahu a pro mě je to už dnes (postupem času preferuji menší hodinky) také hrana. Velikost, světlý číselník a úzká luneta dělá své... I proto je nosím bohužel dost málo... Každopádně hodinky to jsou krásné - kombinace krémového číselníku, modřených ruček s indexy a velkých ploch s lumi se mi stále, i po těch letech, neokoukala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 1 hour ago, FiXilVer said: Par hodinkovych utrzkov z prebiehajucej potapacskej dovolenky Vybaveny si na potapanie zodpovedne . FF paradicka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se