Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Jo na ty jsem narazil když jsem hledal něco hranatého v automatu. Jen mohly mít místo datumu malou vteřinovku. Ale za ty peníze fakt dobrý.
Mimostředka by byla určitě lepší, to datum je tam těžko čitelné. Taky by mohly být menší a hlavně nižší. Ale takové jsou pak jenom v quartzu a s minerálem. Anebo ty T18 z manufaktury, ale tam je cena už úplně jinde.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 52,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

1922

• Akam

1424

• Vit

1173

• Kid_A

905

před 2 hodinami, _lip_ napsal:
před 2 hodinami, Jiří Sedlák napsal:
Jo na ty jsem narazil když jsem hledal něco hranatého v automatu. Jen mohly mít místo datumu malou vteřinovku. Ale za ty peníze fakt dobrý.

Mimostředka by byla určitě lepší, to datum je tam těžko čitelné. Taky by mohly být menší a hlavně nižší. Ale takové jsou pak jenom v quartzu a s minerálem. Anebo ty T18 z manufaktury, ale tam je cena už úplně jinde.

Hamilton s Boultonama to má podobně, mimostředka jenom ve zlaté v quartzu, mechanika je větší a bez mimostředky. A zase jenom stříbrná.

Odkaz ke komentáři

Tohle mě neskutečně baví
Je to sice blbinka, ale ten cifr je krásně plastický. Akorát mě hrozně mrzí, že jsem nechytil tu první černou verzi, tahle modrá je podle mě horší (hlavně méně kontrastní). Ta vodeodolnost je vtipná
Tady je detail toho ciferníku a ručiček. 810eeb0bfa23be832ec303bc6de674fe.jpg
Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, _lip_ napsal:

Je to sice blbinka, ale ten cifr je krásně plastický. Akorát mě hrozně mrzí, že jsem nechytil tu první černou verzi, tahle modrá je podle mě horší (hlavně méně kontrastní). Ta vodeodolnost je vtipná emoji3.png
Tady je detail toho ciferníku a ručiček. 810eeb0bfa23be832ec303bc6de674fe.jpg

Hlavně si takto predstavuji homage 👍

Není to jenom "blbá" kopie, ale má to vtip a nehraje si to na Blancpain 😃

Měl jsem červené Spinnaker a tak můžu hodnotit a hodnotím velmi pozitivně. Jsou to povedené hodinky 😉

Řadím to do podobné kategorie jako Snoopy, Popeye atd. 😁

Odkaz ke komentáři

Náhodou tyhle jsou supr! 🙃

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...