_lip_ Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března Jo na ty jsem narazil když jsem hledal něco hranatého v automatu. Jen mohly mít místo datumu malou vteřinovku. Ale za ty peníze fakt dobrý.Mimostředka by byla určitě lepší, to datum je tam těžko čitelné. Taky by mohly být menší a hlavně nižší. Ale takové jsou pak jenom v quartzu a s minerálem. Anebo ty T18 z manufaktury, ale tam je cena už úplně jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března Stejně jsou nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuckie2 Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 4 hours ago, Spok said: Co je to prosím za řemen? Super kombinace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března Málem bych zapomněl. Tak na starý pankáče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března Na zeleny stvrtok zelene a s manzelkou aj trocha sportu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března Potřetí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března před 30 minutami, chuckie2 napsal: Co je to prosím za řemen? Super kombinace! https://www.morellatostraps.com/en/morellato-parkour-strap-a01x5120282033cr18-P631.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března před 2 hodinami, _lip_ napsal: před 2 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Jo na ty jsem narazil když jsem hledal něco hranatého v automatu. Jen mohly mít místo datumu malou vteřinovku. Ale za ty peníze fakt dobrý. Mimostředka by byla určitě lepší, to datum je tam těžko čitelné. Taky by mohly být menší a hlavně nižší. Ale takové jsou pak jenom v quartzu a s minerálem. Anebo ty T18 z manufaktury, ale tam je cena už úplně jinde. Hamilton s Boultonama to má podobně, mimostředka jenom ve zlaté v quartzu, mechanika je větší a bez mimostředky. A zase jenom stříbrná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března No mercy! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března Zrovna odpoledne dorazily, tak jsem ještě navečer nahodil tuto srandu :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcmike Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března Radek z Orientu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března před 42 minutami, _lip_ napsal: Zrovna odpoledne dorazily, tak jsem ještě navečer nahodil tuto srandu Tohle mě neskutečně baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března před 8 hodinami, mlsoun1 napsal: Teď už je nesmíš prodatJsou šik Bomba modrá! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března před 3 hodinami, Frantik napsal: Potřetí Luxus! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayter27 Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března Tohle mě neskutečně baví Je to sice blbinka, ale ten cifr je krásně plastický. Akorát mě hrozně mrzí, že jsem nechytil tu první černou verzi, tahle modrá je podle mě horší (hlavně méně kontrastní). Ta vodeodolnost je vtipná Tady je detail toho ciferníku a ručiček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března před 1 minutou, _lip_ napsal: Je to sice blbinka, ale ten cifr je krásně plastický. Akorát mě hrozně mrzí, že jsem nechytil tu první černou verzi, tahle modrá je podle mě horší (hlavně méně kontrastní). Ta vodeodolnost je vtipná Tady je detail toho ciferníku a ručiček. Hlavně si takto predstavuji homage Není to jenom "blbá" kopie, ale má to vtip a nehraje si to na Blancpain Měl jsem červené Spinnaker a tak můžu hodnotit a hodnotím velmi pozitivně. Jsou to povedené hodinky Řadím to do podobné kategorie jako Snoopy, Popeye atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března Náhodou tyhle jsou supr! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března Tak to mělo taky vyznít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se