bluman Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna @mlsoun1 drzim palce, nech vsetko dobre dopadne a samozrejme gratulacia k tej novej zltej 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna před 2 hodinami, mlsoun1 napsal: Představuji Vám Seiko SSK017J Máš to pěkně letní a držte se! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna před 3 hodinami, mlsoun1 napsal: Spňují mé očekávání.Jsou krásné,ač obyčejné Seiko 5.Ale už teď splňují mé očekávání @Vitje to hlavně Tvá zásluha když si o nich psal a dával fota.Chtěl jsem ty modré.Objednal je a nakonec objednávku zrušil,neboť LHC jsou LHC.Ale v této barvě mne úplně dostali.Miluji žlutou,neboť žlutá je život a slunce Tak ty jsou hodně dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna Jo, ten Bond mě na nich baví 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna Další chrona doma 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna (upraveno) před 5 hodinami, mlsoun1 napsal: Spňují mé očekávání.Jsou krásné,ač obyčejné Seiko 5.Ale už teď splňují mé očekávání @Vitje to hlavně Tvá zásluha když si o nich psal a dával fota.Chtěl jsem ty modré.Objednal je a nakonec objednávku zrušil,neboť LHC jsou LHC.Ale v této barvě mne úplně dostali.Miluji žlutou,neboť žlutá je život a slunce Tak to mě těší. Gratuluju, vypadají surově, při Tvém portfoliu super volba. Upraveno 6. srpna uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna Podvečerní kolotoč 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna šáňo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna před 1 hodinou, Vit napsal: Tak to mě těší. Gratuluju, vypadají surově, při Tvém portfoliu super volba. Díky pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna před 3 hodinami, OndraPod napsal: Tak ty jsou hodně dobrý Těš se na fotaJinak díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna před 33 minutami, Lacifer napsal: Krásně plesniví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna Ja dnes tiez rozbalujem, tiez letne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna před 18 minutami, Pozorovatel napsal: Krásně plesniví Jojo, moře tu plíseň umí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna SAWTOOTH 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se