jenik77 Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna i predtim, i dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna před 9 hodinami, Chorche napsal: Hodinky hezký, ale hlavně Sparta Praha? Ole! 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna Dobře ráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna Dobré nedělní ránko přeji 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna před 19 minutami, kaktusář napsal: Myslím si,že jsi neudělal chybu s koupí těchto hodinek.Jsou krásné a sluší Ti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna před 13 minutami, mlsoun1 napsal: Jsou krásné děkuji, no - zamotaly mi hlavu dost solidně... ještě se mi to s žádnejma nestalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna pravdou je, že jsem dosud "sbíral bejby GS" a najednou to přišlo... tak nevím - co počít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna I dnešní ráno samá zelená... 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna Před hodinou, kaktusář napsal: kuze jim preci jen sedi lepe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna před 41 minutami, kaktusář napsal: děkuji, no - zamotaly mi hlavu dost solidně... ještě se mi to s žádnejma nestalo... Jsou perfektní.Být větší,tak jsou doma.Mám to tak s SAWC 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna Dnes zabarvení do modra 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna @Vorelsnad spokojený.Dnes byla na ně chuť 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna Fakt nej hodinkyMám z nich větší radost než z SAWC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna před 14 minutami, mlsoun1 napsal: @Vorelsnad spokojený.Dnes byla na ně chuť Joo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna před 12 hodinami, wainamic napsal: Dovolenkova rozlučka Perfektně odvážný výběr … super 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna před 43 minutami, mlsoun1 napsal: větší radost než z SAWC jako já kvůlit tobě taky na ně koukám - delší dobu - a spekuluju, že bych vzal malý model 38mm quartz... ale teď se to stalo s GS, tak uvidím, co bude... musím to nechat zrát. mám něco v prodeji, uvidíme, co našetřím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna @kaktusářtož zkusit by jsi je mohl a pak zjistíš,jak jsou úžasnéAle na to je čas,teď máš GS a těm věnuj Tvou pozornost.Kochej se jejich krásou a hlavně se o ni poděl s místním osazenstvemChtěl jsem tě požádat,jestli by jsi je nafotil z blízka a jejich detaily.Třeba nějaké zátišíNěco podobného,to by bylo super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna (upraveno) před 1 minutou, mlsoun1 napsal: Upraveno 11. srpna uživatelem mlsoun1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se