Vorel Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna před 45 minutami, horskjan napsal: Aquisy zůstávají na ruce i do pracovního týdne... To je dobře,neboť ta zelená nemá chybu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna Orlíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna před 55 minutami, ATOM napsal: quartz Jsko vždy,na jedničku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna před 3 minutami, orius napsal: Orlíky Zase skládačka,normálně se Ti divím,že už nekoupíš něco pořádného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna Tož jsem opoměl,tak Všem přeji krásný den 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna před 47 minutami, mlsoun1 napsal: Jsko vždy,na jedničku dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JorgeJay Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna Pohoda, sluníčko, 35 stupňů na Brači 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna @ATOMnení za coAč jsou malé,tak jsou moc pěkné. A propo.Ta ranní fotka,to tě někdo fotí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna před 19 minutami, mlsoun1 napsal: @ATOMnení za coAč jsou malé,tak jsou moc pěkné. A propo.Ta ranní fotka,to tě někdo fotí? Nene, mobil oprenej o klavesnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna před 1 hodinou, mlsoun1 napsal: Zase skládačka,normálně se Ti divím,že už nekoupíš něco pořádného Skládačka neskládačka... Jsou parádnický Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna Vhodné ke každé příležitosti 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna Právě teď, childe napsal: Vhodné ke každé příležitosti 200m, sportovne elegantni, male, lehke, kuze, naramek, hadr...je to presne jak pises Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna před 2 hodinami, ATOM napsal: Alpinisty maji pauzu Oris jsou samozrejme echt potapky. Pekne Díky Je to tak, od koupě na konci dubna se teď přes prodloužený víkend Alpinisty poprvé zastavily Tak zase chvíli ponosím i své další kousky a uvidím, jak dlouho mi to vydrží... Aquisy jsou dlouhodobě moje oblíbené, před těmito jsem léta měl ty větší - krásně modrou limitku Clipperton. Tyhle zelené inhousy jsou takový jejich "volný pokračovatel", mám je stejně tak rád před 1 hodinou, mlsoun1 napsal: To je dobře,neboť ta zelená nemá chybu Jo, jo, tenhle odstín zelené je v podání Oris číselníku více než koukatelný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna Defender 2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna Ako som ich v piatok rano natiahol a nastavil cas, nejdu dole z ruky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna @ATOM je to přesně tak Proto nyní už chápu ty tvé CWC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna před 2 hodinami, ATOM napsal: Nene, mobil oprenej o klavesnici Díky za odpověď.Jsem si myslel, že Tvá partnerka má stejné pochopení jako moje žena.Manželka si vždy bere LHC a fotí tzv. zátiší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna (upraveno) před 1 hodinou, orius napsal: Skládačka neskládačka... Jsou parádnický Tak nejhlavnější je že jsi spokojenýJsou šik Upraveno 12. srpna uživatelem mlsoun1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna před 1 hodinou, childe napsal: Vhodné ke každé příležitosti Zatím na GS nemám koule, ale uznávám,že to jsou povedené hodinky.Všechny se mi moc líbí a tyto když vidím, tak mám chuť na knihu a cappuccino 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se