Ohm-Aztec Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Krásný den přeji Všem 5 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna před 13 hodinami, DarylVanHorne napsal: A ještě něco z Zermattu Omega butik, kozí průvod, kontrast jak má být! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna před 9 minutami, mlsoun1 napsal: Krásný den přeji Všem Paradni s tim zlutym remenem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna před 1 hodinou, ATOM napsal: Je to myslim devaty rok co jsem je nechal dat do nerezoveho pouzdra a tusim uz 6 rokem je uz nosi pouze syn. Obcas mu liznu sklo, dava jim zabrat a lunetu uz odjebal Je to sportovne zalozenej kluk a veskere aktivity ziji s nim. Kolo, plavani, prace na zahrade....Nedam na ty stary primky dopustit. Apokalypsa po Česku Docela to vypadá dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna před 22 minutami, tommasini napsal: Apokalypsa po Česku Docela to vypadá dobře. To me nenapadlo, ale jooo covece, kdyby mel na sobe khaki ohoz... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna před 46 minutami, mlsoun1 napsal: Krásný den přeji Všem Žlutá vypadá dobře, ale nepřitahuje oproti normálu více zejména bodavého hmyzu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna před 27 minutami, ATOM napsal: Paradni s tim zlutym remenem DíkyTeď už to jsou fakticky letní hodinky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna před 3 minutami, childe napsal: Žlutá vypadá dobře, ale nepřitahuje oproti normálu více zejména bodavého hmyzu? Řekl bych,že mi nevadí když mne někdo píchá či bodá.Ale je to opakem.Ale tu gumku jsem nasadil dnes po ránu,takže zatím nicHned jak to příjde,budeš první komu napíši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna před 1 hodinou, mlsoun1 napsal: Krásný den přeji Všem Mnohem lepší než s tím červeným řemenem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas_mpb Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna léto u větráku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Na obědě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Jsem původně myslel, že ten řemínek ani nevyužiju, ale je skvěle pohodlnej a líbí se mi ikdyž jsem spíše na tahy. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Mam v ... na lehatku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna před 2 hodinami, ATOM napsal: To me nenapadlo, ale jooo covece, kdyby mel na sobe khaki ohoz... Tak Kurtz byl pošuk, ten může nosit ledacos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna před 4 hodinami, mlsoun1 napsal: Teď už to jsou fakticky letní hodinky Vypadá to bezva, za mě také výrazně lépe než ten červený řemen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Já po necelém týdnu zpět u svých Alpinistů, nešlo jinak 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna coffee time s davosa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se