Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 50,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

1788

• Akam

1416

• Vit

1138

• Kid_A

876

Před hodinou, kaktusář napsal:

díky, hlavně jsem je chtěl mít kompletní, protože jsem je koupil bez tahu... a byl jsem nakonec rád, že tah nestál úplnou raketu - představoval jsem si, že je tak za 20tis, ale byl "jen" za 12 :)))

ale svým způsobem jen 2x víc ,než tah k mantám apod. takže jsem si řek, že si ho dám k narozkám, protože o ty gs chci pečovat, až dojde baterka, udělám jim tlakovku apod. 

ptal jsem se na znovubroušení, maj dost vlásečnic - vždy se to posílá do japonska - a tělo stojí 12tis. i s tahem stojí obnova 14tis.
což vlastně taky není úplná raketa (vzhledem k tomu, že jde o gs), nicméně mi v koscomu řekli, že to nedoporučují a já s nimi vřele souhlasím :) 

takže zatím s nimi nic dělat nebudu - jen jich užívat...s quartzem se snad nic nestane, servisovat ho hodlám až začne dělat problémy, což třeba 50 let nemusí :) 

Ta cena za tah je dobrá.Ber si, že na béčka stojí tah kolem 30 - +. Co tak třeba IWC?To je raketa🙂

Ten brus by jsi mohl zkusit u Jeronima.Třeba po těch letech co toto omlazení neprovádí,se do toho zase pustí.12 bych za to nedal, ani když to je GS.Je to dost.Možná bych zkusil i Onyx,myslím,že to taky dělají.

Ve stovce to nedáš😃I když, třeba lékařství bude ještě na vyšším stupínku a vše Ti postupně vymění a budeš jak mladý kluk😊Ale k 60-ti nám, by to chtělo GS automat,né?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, mlsoun1 napsal:

Ta cena za tah je dobrá.Ber si, že na béčka stojí tah kolem 30 - +. Co tak třeba IWC?To je raketa🙂

Ten brus by jsi mohl zkusit u Jeronima.Třeba po těch letech co toto omlazení neprovádí,se do toho zase pustí.12 bych za to nedal, ani když to je GS.Je to dost.Možná bych zkusil i Onyx,myslím,že to taky dělají.

Ve stovce to nedáš😃I když, třeba lékařství bude ještě na vyšším stupínku a vše Ti postupně vymění a budeš jak mladý kluk😊Ale k 60-ti nám, by to chtělo GS automat,né?

uvidíme co bude :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...