Rybkin Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září Chvilku u vody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září Před hodinou, kaktusář napsal: díky, hlavně jsem je chtěl mít kompletní, protože jsem je koupil bez tahu... a byl jsem nakonec rád, že tah nestál úplnou raketu - představoval jsem si, že je tak za 20tis, ale byl "jen" za 12 :))) ale svým způsobem jen 2x víc ,než tah k mantám apod. takže jsem si řek, že si ho dám k narozkám, protože o ty gs chci pečovat, až dojde baterka, udělám jim tlakovku apod. ptal jsem se na znovubroušení, maj dost vlásečnic - vždy se to posílá do japonska - a tělo stojí 12tis. i s tahem stojí obnova 14tis. což vlastně taky není úplná raketa (vzhledem k tomu, že jde o gs), nicméně mi v koscomu řekli, že to nedoporučují a já s nimi vřele souhlasím takže zatím s nimi nic dělat nebudu - jen jich užívat...s quartzem se snad nic nestane, servisovat ho hodlám až začne dělat problémy, což třeba 50 let nemusí Ta cena za tah je dobrá.Ber si, že na béčka stojí tah kolem 30 - +. Co tak třeba IWC?To je raketa Ten brus by jsi mohl zkusit u Jeronima.Třeba po těch letech co toto omlazení neprovádí,se do toho zase pustí.12 bych za to nedal, ani když to je GS.Je to dost.Možná bych zkusil i Onyx,myslím,že to taky dělají. Ve stovce to nedášI když, třeba lékařství bude ještě na vyšším stupínku a vše Ti postupně vymění a budeš jak mladý klukAle k 60-ti nám, by to chtělo GS automat,né? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září rozpravka na dobru noc 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září Před hodinou, mlsoun1 napsal: Ta cena za tah je dobrá.Ber si, že na béčka stojí tah kolem 30 - +. Co tak třeba IWC?To je raketa Ten brus by jsi mohl zkusit u Jeronima.Třeba po těch letech co toto omlazení neprovádí,se do toho zase pustí.12 bych za to nedal, ani když to je GS.Je to dost.Možná bych zkusil i Onyx,myslím,že to taky dělají. Ve stovce to nedášI když, třeba lékařství bude ještě na vyšším stupínku a vše Ti postupně vymění a budeš jak mladý klukAle k 60-ti nám, by to chtělo GS automat,né? uvidíme co bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září rodinne stribro 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září U mne byl pošťák až dneska 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Dobré ránko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Dobré ráno, je pátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září před 4 minutami, Borra napsal: Taky u Vás rostou na stromech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Právě teď, mlsoun1 napsal: Taky u Vás rostou na stromech? Jo jo a hned vedle je strom s jitrnicema 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Právě teď, Borra napsal: Jo jo a hned vedle je strom s jitrnicema SuperKde bydlíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září před 2 minutami, mlsoun1 napsal: SuperKde bydlíš? Neřeknu páč sám mám málo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Pro potěchu oka 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září před 1 minutou, Borra napsal: Neřeknu páč sám mám málo Dovezl bych bečku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se