Prochy68 Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Dnes mala zmena 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Seiko5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna LÜM-TEC M8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Jedna páteční. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Přijdou mi malý 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna před 19 minutami, financ napsal: Přijdou mi malý Nejspíš proto, že opravdu jsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phys Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Tak se na mne taky dostalo Dorazily legendy Quick unboxing - DW-5000R 1983 Re-creation 10 years Lithium battery life New module 3576 Screw case back Softer resin band Flash Alert, … Made in Japan (Yamagata) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Mám je zas 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna před 3 hodinami, financ napsal: Přijdou mi malý Nejsou, bral bych je hned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna První den nového pracovního řádku je za mnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna před 6 minutami, špelda66 napsal: Nejsou, bral bych je hned Honí tě mlsna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna před 4 minutami, financ napsal: Honí tě mlsna? Mám jednu "pohledávku" cca za měsíc, ale jo, máš recht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna I oblekovky můžou mít true gmt:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LudvikVanBetoven Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna před 8 hodinami, Josef01 napsal: Hlásím se do klubu @Josef01 zdar Jožine tyhle Graham GMT jsem viděl u p. LAJNA v Praze. Moc se mi líbijóu, dej mi vědět, jak se nosijou chronofighter diky páce na lévo netlačí Tě na ruce ? Podej mi prosim Tě podrobné info. Rozměr tvého kousku by měly být 44 mm, líbijou se mi nové modely Graham - Superlight, vzhledem k 46 mm což mi samozřejmě nevadí a kvituji velký rozměr hodinek, stále uvažuji o te páce víš, zdali by mě netlačila do mé baculaté pá V 12. 10. 2024 v 23:03, Kid_A napsal: Co jsou za model ty hranace? Hledal jsem Armina ale spatne,co? V 18. 12. 2024 v 17:40, VlastaMikel napsal: Winter is coming prče. Diky za info Ludva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LudvikVanBetoven Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna před 3 minutami, LudvikVanBetoven napsal: @Josef01 zdar Jožine tyhle Graham GMT jsem viděl u p. LAJNA v Praze. Moc se mi líbijóu, dej mi vědět, jak se nosijou chronofighter diky páce na lévo netlačí Tě na ruce ? Podej mi prosim Tě podrobné info. Rozměr tvého kousku by měly být 44 mm, líbijou se mi nové modely Graham - Superlight, vzhledem k 46 mm což mi samozřejmě nevadí a kvituji velký rozměr hodinek, stále uvažuji o te páce víš, zdali by mě netlačila do mé baculaté pá prče. Diky za info Ludva. @Kid_A zdarec ogaro jaké hranače ? Nosim cvstos, graham, corum to sů mé oblibené ale libijou se mi i Rebellion a samozrejme FRANCK MULLER Messenger_creation_B87F0122-3FE8-4E5E-97B1-A8917301ED8F.mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se