Filip eM Odesláno středa v 07:07 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 07:07 Úspěšný den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno středa v 07:17 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 07:17 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno středa v 07:20 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 07:20 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno středa v 07:33 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 07:33 Dnes výjimečně se žralokem a zítra opět návrh k tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno středa v 08:07 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 08:07 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno středa v 08:17 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 08:17 Konečně trochu sněhu, tady u nás na chalupě 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laroaz Odesláno středa v 08:46 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 08:46 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno středa v 08:49 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 08:49 (upraveno) před 1 hodinou, edas napsal: Máš to hezké, kdy je konečně vezmeš na sraz, ať je můžeme s Bohušem (@bohus76) zanalyzovat? před 46 minutami, Arthur N. napsal: Pěkná Háčka, vzpomínáš? (viz níže) ------------------------------------------------- Seagull 1963 Upraveno středa v 08:53 uživatelem Vit 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno středa v 09:00 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 09:00 Když má sněžit, tak dnes vyhrála bílá. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno středa v 09:13 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 09:13 před 10 minutami, Vit napsal: Máš to hezké, kdy je konečně vezmeš na sraz, ať je můžeme s Bohušem (@bohus76) zanalyzovat? Pěkná Háčka, vzpomínáš? (viz níže) ------------------------------------------------- Seagull 1963 Vzpomínám, tehdy jsem je od Tebe vymámil a blbec k nim ještě přihodil mrkací kočičky Ruhla, co jsem nosil jako kluk. Stýská se mi po nich, ale hodinkovej život tiká dál. Pak jsem ty S1963 od Tebe prodal, páč mi vadilo, že plasové sklíčko bylo hodně náchylné na poškrábání a během chvilky koupil v Alíku nové se safírem. Naprostá spokojenost s nima, jdou stále cca +20s/den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno středa v 09:19 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 09:19 .B. 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno středa v 09:42 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 09:42 5 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno středa v 09:50 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 09:50 vracias sa do starych kolaji?:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno středa v 10:08 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 10:08 Jak jsem psal, ze udelam nejakou picovinu, nez budou Vulkany, tak uz je to tady... Uvidime jak to pujde. Zatim dobry 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno středa v 10:10 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 10:10 836 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno středa v 10:11 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 10:11 před 2 minutami, AndyAaron napsal: Jak jsem psal, ze udelam nejakou picovinu, nez budou Vulkany, tak uz je to tady... Uvidime jak to pujde. Zatim dobry no to je strasne, tiez nevies co so sebou 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno středa v 10:25 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 10:25 před 17 minutami, AndyAaron napsal: Jak jsem psal, ze udelam nejakou picovinu, nez budou Vulkany, tak uz je to tady... Uvidime jak to pujde. Zatim dobry Tos udělal výborně. Co je to za rok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno středa v 10:52 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 10:52 Před hodinou, AndyAaron napsal: Skvele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno středa v 10:52 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 10:52 před 44 minutami, AndyAaron napsal: Jak jsem psal, ze udelam nejakou picovinu, nez budou Vulkany, tak uz je to tady... Uvidime jak to pujde. Zatim dobry tyhle picoviny jsou nejkrasnejsi:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno středa v 10:53 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 10:53 před 1 hodinou, Ohm-Aztec napsal: .B. Nadhera. to je superquartz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se