FantasticFabio Odesláno 8. května Nahlásit Odesláno 8. května Cestou do práce, při čekání na semaforu mám na pravé ruce 6 1
RazoR Odesláno 8. května Nahlásit Odesláno 8. května Další svátek a zase v práci, hold někdy to tak proste vyjde . Aspoň s novýma kámošema 3 1
FantasticFabio Odesláno 8. května Nahlásit Odesláno 8. května před 6 hodinami, FantasticFabio napsal: Cestou do práce, při čekání na semaforu mám na pravé ruce Nevim jak vy, ale občas ruce střídám. Normálně hodinky “ ponáším” na levé, ale někdy musím zaměstnat i pravačku. Jsem asi levák, nebo spíš bi- , páč levou jen píšu(+ lžíce) , ostatní beru do pravé ( šroubovák, nůž, kladívko) někde jsem četl, že k stáru je dobré zaměstnávat i tu druhou hemisféru… takže se snažím občas psát pravou a nářadí čili werkcajk do levý! Výsledek bývá občas k zasmání 1
FantasticFabio Odesláno 8. května Nahlásit Odesláno 8. května před 3 minutami, SadClown napsal: Dobré ráno Sem zvědaf, kdy ty potápky uvidíme v akci? Čili pod vodou
M@chino Odesláno 8. května Nahlásit Odesláno 8. května před 2 hodinami, matyw napsal: Dobré ráno. Parádní … já dnes “vintage” yellow Navy SEALs Luminox … 2 2
Lukáš3 Odesláno 8. května Nahlásit Odesláno 8. května (upraveno) Ještě jsem doma našel 19kovou gumu taky dobrý Upraveno 8. května uživatelem Lukáš3 1
Kupa54 Odesláno 8. května Nahlásit Odesláno 8. května (upraveno) Bodré podoledne. Nějak se mi připletla i včerejší fotka a nechce se smazat. Omlouvám se. Upraveno 8. května uživatelem Kupa54 5
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se