kuncák7 Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 (upraveno) Vzhledem k tomu, že se o mě v práci ví, že jsem fanda do hodinek, tak za mnou přijdou občas kolegyně s prosbou na zkrácení tahu, výměně řemínku, baterky. Tak dnes zkrácení tahu na téhle kráskach. Druhá fotka už sem patří, já od soboty na ruce stále toto Upraveno 10. listopadu 2020 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bezous Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Přezuto na Zuludiver, poctivě vytvarováno v hrníčku vařící vodou. Funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Venku hnusně tak raději pořádný potápky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 @Bezous - pěkný to máš, mě ty moje zabavila manželka ,ze je přinese Ježíšek tak jsem je jen vyzkoušel a nemam nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Na Horweenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 LegendySent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Právě jsem upgradoval sponu na SEIKU a fakt super. Daleko pohodlnější nošení hned na první dobrou. Vřele doporučuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Lemania Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronofobik Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 @junior300 - hezký, co je to prosím za popelník ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 před 57 minutami, Vit napsal: Lemania Pěkné, máš sport chrono paket jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Už 14 let spolu válčíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 před 12 hodinami, kuncák7 napsal: Vzhledem k tomu, že se o mě v práci ví, že jsem fanda do hodinek, tak za mnou přijdou občas kolegyně s prosbou na zkrácení tahu, výměně řemínku, baterky. Tak dnes zkrácení tahu na téhle kráskach. Druhá fotka už sem patří, já od soboty na ruce stále toto O mě se podobná věc taky proslíchá, tak si za mnou choděj znamí pro pochvalu s festinama a invictama... Já dneska starý votloukačky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 před 2 hodinami, Chronofobik napsal: @junior300 - hezký, co je to prosím za popelník ? Seiko MM300 s odrazom “Aurory Monitoris” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 před 9 hodinami, M3maniac napsal: Pěkné, máš sport chrono paket jo? Díky za pochvalu, ale té druhé větě nerozumim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 Po delší době gulfíky...Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 Zvykám si:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerven87 Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se