Hrom Odesláno 15. ledna Nahlásit Odesláno 15. ledna před 3 hodinami, dragys27 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tuto značku vůbec neznal, avšak bomba! Konečně někdo, kdo dělá i jednoručky/24 hod., den nahoře, noc dole a v mechanice. Škoda jen, že neuvádí, co je uvnitř za strojek. Mám dojem, že si brzo udělám radost
Prochy68 Odesláno 15. ledna Nahlásit Odesláno 15. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2
Prochy68 Odesláno 15. ledna Nahlásit Odesláno 15. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1
Vit Odesláno 15. ledna Nahlásit Odesláno 15. ledna (upraveno) před 2 hodinami, LovecK napsal: Brno - ráj volantových wristshotů před 3 minutami, Prochy68 napsal: Kde je logo? Upraveno 15. ledna uživatelem Vit
Gustaf Odesláno 15. ledna Nahlásit Odesláno 15. ledna B&M a pohodička Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
zatorak Odesláno 15. ledna Nahlásit Odesláno 15. ledna Skvělý poměr cena/kvalita/radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 13 1
Prochy68 Odesláno 15. ledna Nahlásit Odesláno 15. ledna před 16 minutami, Vit napsal: - ráj volantových wristshotů Kde je logo? Asi mě ošidili . Já mám starší verzi myslím, s logem, datumem na šestce a oranžovou vteřinovou je novější. 1 1
Yugisek Odesláno 15. ledna Nahlásit Odesláno 15. ledna In love with Indiglo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Pragr68 Odesláno 15. ledna Nahlásit Odesláno 15. ledna V 12. 1. 2026 v 16:13, Roman85 napsal: Nejhezčí quartzky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Máš recht, ale oranž je oranž Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Vit Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna před 11 hodinami, Prochy68 napsal: Asi mě ošidili . Já mám starší verzi myslím, s logem, datumem na šestce a oranžovou vteřinovou je novější. Díky. Je nějaký důvod proč tam to logo nebylo? ------------------------------------- Já HELVETIA Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
Zlý vlk Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 1
Prochy68 Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
kaktusář Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11
Arthur N. Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12
MC97 Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 14 1 1
FiXilVer Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna Uz sa neviem dockat na zimnu dovolenku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12
LovecK Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna Daytona Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11 1 1
matyw Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna Dnes bude akčnější den tak Luminox. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
jankoxxx Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna Vintage Piatok Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1
ProF3T Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 15 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se