Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 35 minutami, Jeronimo napsal:

..... Bohužel, akorát je balím a jdou rovnou pryč 😬 (Musím sanovat nákup Pepsin :D) 

To bylo rychlé😃Ale Pepsi jsou Pepsi🥰Objevit se za dobrý peníz 16613,tak bych taky sanoval a Expy bych posílal okamžitě dále😃

• Díky 1
Odesláno

🇨🇭🇮🇹 hranice v horách. Jel jsem chvíli v těch zatáčkách za nějakým slimákem, a pak jsem málem spálil spojku. Po cestě dolů trošku začoudilo a zasmradilo. Naštěstí asi pomohlo, že na kopci jsme to nechali asi 15min odpočinout a šli se projít. Dvoukolka na tyhle kopce není 😅🤪

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 9
Odesláno
Před hodinou, Tomak napsal:

Jééé vodloupnul se ti cifr ….. na to musíš mít pořádnou voděvodolnou voboustranku ( lepící pásku ) to víš pilotky do vody ….. to by musel ten pilot lítat s Catalínou …… 

• Like 2
Odesláno
před 2 minutami, mlsoun1 napsal:

Úplně na….Musel jsem je sundat po půl hodině😌

Jako fakt ? Co to s tebou dělalo ? Já jsem to zkusil jednou při řízení a musel sem je hned sundat , nedokázal jsem se soustředit na nic ….

Odesláno
před 2 minutami, FantasticFabio napsal:

Jako fakt ? Co to s tebou dělalo ? Já jsem to zkusil jednou při řízení a musel sem je hned sundat , nedokázal jsem se soustředit na nic ….

No mám poměrně velkou žílu a moc na ní hodinky nesnesu.Dosti nepříjemné je ještě k tomu to vedro.Movada sedí lépe,bo jsou mnohem lehčí,ale……zkusil jsem to.Počkám si,až se ruka zhojí a pěkně nasadím LHC❤️

• Sad 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...