kaktusář Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna před 1 hodinou, FantasticFabio napsal: Seš poslední dobou samej chronograf ! Jsi závodník s časem ? Víš dobře , že spěchat se má pomalu ! spíš se to tak sešlo seiko chrona jsem směnil za quartz + něco dalšího a pak se do toho přimotala výměna s možností získání fortis, což jsem neodolal... původní důvod byla nestabilita seiko chron, v onyxu mi vysvětlili, že je to nástavbový chronograf, načež jsem se rozhodl, že chci pravý chronograf, nikoli nástavbový. certina je bezúdržbová a fortis je pravý chronograf, tak snad dám pokoj na nějakou dobu. 3
Tomak Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11 2
FantasticFabio Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna před 14 minutami, kaktusář napsal: spíš se to tak sešlo seiko chrona jsem směnil za quartz + něco dalšího a pak se do toho přimotala výměna s možností získání fortis, což jsem neodolal... původní důvod byla nestabilita seiko chron, v onyxu mi vysvětlili, že je to nástavbový chronograf, načež jsem se rozhodl, že chci pravý chronograf, nikoli nástavbový. certina je bezúdržbová a fortis je pravý chronograf, tak snad dám pokoj na nějakou dobu. Abys pak nebyl pokárán , že fušuješ nejvyššímu do řemesla ….. jedině on má ten pravý chronograf, on mačká start-stop …. vždyť víš že to myslím s humorem ! Otázka je , co je pravý chronograf ? Asi by se mohli majitelé El Primera urazit …. ostatní taky …. 2
FantasticFabio Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna Dnes něco od @Lukáš3 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Klub300 Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna Zrovna fotbal mě moc nebere, ale když dneska hraje ta Sparta, tak to dnesla trochu barevně přizpůsobím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
FantasticFabio Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna To @kaktusář 7750 je výborná volba , vo tom žádná 1
martar Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Šupiny patří do vody... co jinýho taky v tomhle vedru 11 3
martar Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna Ještě detail korunky, její ochrany a nožek. Tyhle potvory nejsou pro každého, velikostně i designem jsou hodně svý. Ale když sednou, je to radost na dlouho Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1 1
Horhe Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna Po návratu z léčebny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 14 1
Flipik Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna před 17 minutami, Horhe napsal: Po návratu z léčebny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To je dobře, že ses vrátil a hodinky tě zase baví Máš dobrý vkus 1
Horhe Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna před 5 minutami, Flipik napsal: To je dobře, že ses vrátil a hodinky tě zase baví Máš dobrý vkus Dobrej vkus, to já mám! Každopádně v léčebně byly zatím jenom hodinky, já se teprve chystám. 4
Noname66 Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna Domácí obutí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
ladvach Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna Svišti na golf hřišti Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
PavelH Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna Dneska jsem se zasil doma, zapiram se pred celym svetem a koukam na film a k tomu si ctu ruzne veci, na ktere neni cas. Neni to obcas spatne… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
Flipik Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna před 33 minutami, Horhe napsal: Dobrej vkus, to já mám! Každopádně v léčebně byly zatím jenom hodinky, já se teprve chystám. Jsem si to myslel, ale chtěl jsem se ujistit 1
Lukáš3 Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna Už chytají patinu v moři Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
kopis Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna Castier Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Ondrej71 Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna (upraveno) Rolby Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. srpna uživatelem Ondrej71 6
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se