Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 54 minutami, FantasticFabio napsal:

S manželkou v čekárně na kolono….

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Dobrý to je ✌️ trochu sem odlehčil situaci tím , že sem jí vykládal , že dřív se to dělalo kamerou VHS …. Na ty starý videokazety ….že to bejvala fakt bolest , než tu kameru dostali dovnitř a pak zase ven ….. chvilku na mě koukala …. Trochu vyděšeně ! A pak mi řekla že sem debil ! Že to není vůbec vtipný ! A za trest jí koupím něco dobrýho…. Tři dny nic nejedla …. 

• Haha 5
Odesláno
před 10 minutami, FantasticFabio napsal:

Ta černá luneta mě dostává …. Ta je prostě gut ! 

Taky se upíšu temnotě …. Už dlouho se na to chystám, ale zatím nejsou nikde ty co chci …..potřebuju ….. tak jako obvykle , vždyť víš ?! 

Odesláno
před 9 minutami, FantasticFabio napsal:

Ta černá luneta mě dostává …. Ta je prostě gut ! 

Jo, je fajn, ale mohla by mat lepsi chod, je moc tuha a hlucna, netocim s nou len tak for fun… a vacsinou je vidno len lumi bod, az na silnejsom svetle alebo z niektorych uhlov je vidno indexy 😅

• Dát hlas 1
Odesláno
Před hodinou, FantasticFabio napsal:

Taky se upíšu temnotě …. Už dlouho se na to chystám, ale zatím nejsou nikde ty co chci …..potřebuju ….. tak jako obvykle , vždyť víš ?! 

Ja myslim ze neviem 😅

• Haha 1
Odesláno (upraveno)

Označení SuperOcean jedině červeně :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Jeronimo
  • Like 8
Odesláno
před 1 minutou, Jeronimo napsal:

B :)

Gratuluji ke krásnému kousku🙂Snad Ti na chvilku vydrží😉

• Like 2
Odesláno (upraveno)
před 3 minutami, mlsoun1 napsal:

Gratuluji ke krásnému kousku🙂Snad Ti na chvilku vydrží😉

..... Bohužel, akorát je balím a jdou rovnou pryč 😬 (Musím sanovat nákup Pepsin :D) 

Upraveno uživatelem Jeronimo
  • Sad 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...