BoroBoro Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BoroBoro Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 před 5 hodinami, Kid_A napsal: Moc blahopreju. Big Eye jsou na mym wishlistu hodne vysoko:)) Díky. Pro mě je to opětovné vystoupení do stejné řeky. Před půlrokem jsem je pustil z domu a nějak jsem se tím nedokázal vyrovnat. Myslel jsem, že lék bude nové chrono Spirit, ale na mě jsou moc velké, třpytivé..s datumem... No prostě nebyla jiná cesta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 před 42 minutami, Adamsson napsal: Díky. Pro mě je to opětovné vystoupení do stejné řeky. Před půlrokem jsem je pustil z domu a nějak jsem se tím nedokázal vyrovnat. Myslel jsem, že lék bude nové chrono Spirit, ale na mě jsou moc velké, třpytivé..s datumem... No prostě nebyla jiná cesta Krasny pripad chronopacientstvi:) tak to ma byt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 (upraveno) Bre ranko.. Aj ked poniektori uz asi maju hodnu chvilu den.. Upraveno 4. února 2021 uživatelem junior300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborMB Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Hezký den,tak právě Breitling Chronometre B1 ,od včerejška:-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanHampl Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Dnes takhle po ránu Seiko SARX033.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 před 45 minutami, junior300 napsal: Bre ranko.. Aj ked poniektori uz asi maju hodnu chvilu den.. Pěkné Orienty. Už jsou tady několikery Kamasu, teď Kanno. Pořád přemýšlím o těch zelených King Diver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 před 35 minutami, liborMB napsal: Hezký den,tak právě Breitling Chronometre B1 ,od včerejška:-)). fotku prosím já stále HMLTN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Omlovám se, ale teď s nima budu chvíli otravovat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 @Adamsson ty BigEye jsou supr! jinak já dnes Dajtona obyč, ať nejsem OT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 před 1 minutou, LovecK napsal: @Adamsson ty BigEye jsou supr! jinak já dnes Dajtona obyč, ať nejsem OT Pěkný to máš Já furt hodinky pro velký kluky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborMB Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Tak vložení musím natrénovat,ale pokusím se z orig.fotek od prodejce,měl je perfektní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 před 13 minutami, tombas napsal: Pěkné Orienty. Už jsou tady několikery Kamasu, teď Kanno. Pořád přemýšlím o těch zelených King Diver Dik. No nie tak uplne "ted". Kano mam uz dlhsie, len prilezitost dostavaju sporadicky. Vo vlakne u Orientalcov je par fotiek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborMB Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborMB Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Tak se povedlo:-),v čr bohužel nikdo neprodával. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 před 27 minutami, DanHampl napsal: Dnes takhle po ránu Seiko SARX033. Sent from my iPhone using Tapatalk Moc pěkná fotka. I hodinky krásné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jkba Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 před 30 minutami, liborMB napsal: Tak se povedlo:-),v čr bohužel nikdo neprodával. Moc pěkný kousek, vybral sis dobře.. Odkud je máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborMB Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Nakonec z Chrono24,z Waršavy.Ted jsem mu psal a podekoval,má velmi dobré hodnocení a to co mi poslal nakonec ve mě vyvolal pocit studu,že jsem chtel 200er slevu.Stav hodinek mě velmi mile překvapil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Dneska alpinisty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se