neferirkare Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 V 10. 3. 2021 v 20:52, 323GT napsal: Po Squale 2002 koukám už dlouho, ale tahle pepsi varianta vypadá zdaleka nejlépe. Pěkné to máš. Jooo, jsou fajn. Jediný, co mě hodně zklamalo, je lumi. Ta je dost špatná. Ale jako celek jsou fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 krasa nesmirna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Právě teď, jenik77 napsal: krasa nesmirna Velkoparadnicka hodinka ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 (upraveno) před 59 minutami, xcmaniax napsal: Hehe, ja zatim opatrne poptavam pasek:) Modrej ? Ja dnes vikendovky Upraveno 13. března 2021 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Právě teď, honza71 napsal: Velkoparadnicka hodinka ! diky! ja zase obdivuju ty vase laureata. za me cerny cifr a na tahu je nejnej kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 před 59 minutami, Karussell napsal: @Vit ... @honza71 @xcmaniax mate ty GP paradni, je to prijemny zpestreni a integrovany tah zaziva posledni dobou renesanci, coz je vyborna zprava(aspon pro me) Diky. Jj integrovany tahy ted jedou, mas recht. A i nektere "levne" znacky maj ted paradni kousky s timto tahem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 před 2 hodinami, Slaco napsal: Pořád jsem se motal kolem Omegy a vlastně i motám ( leží mě ještě v hlavě bílé SMP ). Kupoval jsem pro kolegu jiné B a když sem je viděl tak sem neodolal. Díky Davide Bílá je dobrá změna, ale je třeba si rozmyslet, jestli to neomrzí ... mně se líbí. Před hodinou, Vit napsal: Tak nevím, jestli se mám naštvat nebo Ti poděkovat ... Tady je to sázka na jistotu, tohle je velká pecka, pořád jsem je nepustil z hlavy, ale jedině v černé. Monaco ... tohle jsou jedny z hodně mála ( ) hranatých hodinek, jaké můžu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Rádiofky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Budou bavit hodně dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronny21 Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Mě z nebe baví jenom tohle hranaté kladivo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivlado Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Pekný víkend všetkým ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Srát na mainstream...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Víkendový na gumě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Tak jsem se hecnul a dal je na modrej . To pisu pro jistotu, protoze ten rozdil barev neni skoro videt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Těžká pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Dneska ve sportovním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 před 2 hodinami, jenik77 napsal: krasa nesmirna Jj, pěkný to máš!:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 před 3 hodinami, Karussell napsal: @Vit Vite, vsechny Tvoje fotky jsou super, at fotis ML, Ingy, nebo treba LT Pravda je, ze s kavou ve skle je to extra dobry. .... Děkuju, vždyt jen kvůli vám mám tři pr**le hodinek, abych tu furt neotravoval s jedním dvěma nebo třemi kousky ... před 2 hodinami, Sphinxx napsal: Bílá je dobrá změna, ale je třeba si rozmyslet, jestli to neomrzí ... mně se líbí. Tady je to sázka na jistotu, tohle je velká pecka, pořád jsem je nepustil z hlavy, ale jedině v černé. Monaco ... tohle jsou jedny z hodně mála ( ) hranatých hodinek, jaké můžu. Děkuju Davide, prošlo mi toho rukama spousta, ale takto zářivé ručky a temně černý číselník neměly žádné jiné. Ten kontrast je opravdu neskutečný. Ta fotka Monaco je krásná ukázka hry světel a stínů. před 24 minutami, snake napsal: Těžká pohoda Tak to má být, vlnky u vlnek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se