milomac Odesláno 9. září 2025 Nahlásit Odesláno 9. září 2025 před 4 minutami, Kluk jako buk napsal: Já dnes chodím v tomhle, když je to výročí (26 let). Pro připomenutí, o co tenkrát šlo: 6 2 3
Návštěvník eloga Odesláno 9. září 2025 Nahlásit Odesláno 9. září 2025 Před hodinou, milomac napsal: To je fofr, už jedou trička ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kúva neser, co bude s mým důchodem soudruhu!!
Stuky Odesláno 9. září 2025 Nahlásit Odesláno 9. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Irwinek Odesláno 9. září 2025 Nahlásit Odesláno 9. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník eloga Odesláno 10. září 2025 Nahlásit Odesláno 10. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spineshank Odesláno 10. září 2025 Nahlásit Odesláno 10. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
McStinger Odesláno 10. září 2025 Nahlásit Odesláno 10. září 2025 před 1 hodinou, spineshank napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Studnica tuším nie je nevyčerpateľná. Už sa objavuje bahno. 4 1
McStinger Odesláno 10. září 2025 Nahlásit Odesláno 10. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Irwinek Odesláno 10. září 2025 Nahlásit Odesláno 10. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Diamondking Odesláno 11. září 2025 Nahlásit Odesláno 11. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spineshank Odesláno 11. září 2025 Nahlásit Odesláno 11. září 2025 V 10. 9. 2025 v 13:45, McStinger napsal: Studnica tuším nie je nevyčerpateľná. Už sa objavuje bahno. poslala mi to kámoška a jí to přišlo vtipný,stejně tak i mě chápu že každy má nastavený hunor jinak,koho jsem pobouřil tak se omlouvám Černý humor může být vnímán subjektivně – co je pro jednoho vtipné, pro druhého může být nepříjemné nebo urážlivé. 5
Irwinek Odesláno 11. září 2025 Nahlásit Odesláno 11. září 2025 Před hodinou, spineshank napsal: poslala mi to kámoška a jí to přišlo vtipný,stejně tak i mě chápu že každy má nastavený hunor jinak,koho jsem pobouřil tak se omlouvám Černý humor může být vnímán subjektivně – co je pro jednoho vtipné, pro druhého může být nepříjemné nebo urážlivé. Nesnaž se, já tady dostal vylágoš za vtip, nad kterým se většina lidí v mém hodně rozšířeném okolí přinejmenším pousmála 1
Dzos Odesláno 11. září 2025 Nahlásit Odesláno 11. září 2025 taky jeden lehce kontroverzní Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 2
Tobi Odesláno 12. září 2025 Nahlásit Odesláno 12. září 2025 před 9 hodinami, Dzos napsal: taky jeden lehce kontroverzní Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pravda,na konci by to stejně tak dopadlo.
Lynx12 Odesláno 12. září 2025 Nahlásit Odesláno 12. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
McStinger Odesláno 12. září 2025 Nahlásit Odesláno 12. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 3
Lynx12 Odesláno 12. září 2025 Nahlásit Odesláno 12. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 4
Lynx12 Odesláno 12. září 2025 Nahlásit Odesláno 12. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
dykmore Odesláno 12. září 2025 Nahlásit Odesláno 12. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se